FC Jazz/Karhu-Futis yj C-nuorten sarjat käyntiin ke 4.4 ja la 7.4.
Julkaistu: 04.04.2018 00.00

FC Jazz/Karhu-Futis yj C-nuorten sarjat käyntiin ke 4.4 ja la 7.4.

C-nuoret aloittavat sarjansa
Keskiviikkona 4.4. Alueliiga ÄIFK/PIF yj - FC Jazz/Karhu-Futis yj2
Lauantaina 7.4. ELL GrIFK - FC Jazz/Karhu-futis yj

FC Jazzin ja Karhu-Futiksen C15 (03-ikäluokka) 2017 aloittama yhteistyö on jatkunut hyvissä merkeissä.
C-nuorten kausi alkoi jo hyvissä ajoin marraskuun puolella, kun koko C15-nuorten ikäluokan pelaajat aloittivat harjoittelun.
Harjoitusryhmässä on ollut kaikkiaan mukana hieman yli 30 B-ikäistä pelaajaa.
Joukkueen uutena päävalmentajana aloitti Seth Ablade ja lisäksi valmentajina toimii Reima Mäkelä ja Jari Mikkelsson sekä Saku Laaksonen.

Talven aikana on pelattu harjoituspelejä, SHA-tapahtuma ja Pori Winter Cup tammikuussa, mm. Winter Cupissa joukkueen peli oli oikein mallikasta ja osoitti erinomaisesti joukkueen yhtenäistä pelaamista ja toimintaa, vaikka voittoja ei otteluista herunut.
Ottelut olivat hyvä mittari pelaajille ja myös siitä missä Suomen muut C-juniorijoukkueet tällä hetkellä menevät.
Talven erinomaiset otteet poikivat myös pelaajille näyttöpaikkoja ikäluokan alue- ja maajoukkueissa, jossa on nähty mm. Joose Mäkinen ja Roope Huhtanen, myös iso joukko muita pelaajia on ollut aluetapahtumissa. Se on hieno osoitus pelaajien halusta ja kehittymisestä.

"On ollut ilo nähdä, että pelaajat olivat hyvin mukana kovissa peleissä jo heti vuoden alusta alkaen ja osoittivat pärjäävänsä hyvin mukana," kommentoi kolmatta vuotta FC Jazzin B- ja C-nuorissa päävalmentajana toimiva Seth Ablade.
Joukkue on täynnä potentiaalia ja molemmat yhdistelmäjoukkueet lähtevätkin tavoittelemaan hyviä sijoituksia kevään ELL--sarjassa ja Alueliigassa.

ELL-Sarja on kova ja haastetta varmasti riittää kun mukana on kaikki eteläisen Suomen parhaat joukkueet.
Joukkue tavoittelee suoraa paikkaa sarjan kautta Kai-Pahlman turnauksen, joka on virallinen C-nuorten SM-turnaus. Turnaus pelataan tänä vuonna Torniossa. Jokainen vastustaja sarjassa on varmaan voitettavissa, mutta sen eteen joukkueen pitää tehdä ahkerasti töitä jokaisessa harjoituksessa ja kehittää pelaamista sekä yksilöitä edelleen paremmaksi.

Alueliigassa on mukana Satakunta, Turku, Tampere seudun joukkueita ja siinä joukkueen tavoite on olla mukana kärkikahinoissa sekä ennenkaikkea kehittää pelaamista ja pelaajia kohti omaa huippua sekä saada laajalla rintamalla hyviä pelejä pelaajille.

Nämä tukevat myös molempien joukkueiden tekemistä ja pelaamista omissa sarjoissaan sekä antaen mahdollisuuden myös kovempiin peleihin.

Joukkueen pelaajista Joose Mäkinen on puolustuksen tukipilareita ja on toiminut myös joukkueen kapteenina sekä esiintynyt myös ennakkoluulottomasti talven aikana B-nuorten SM-karsinnassa ja ikäluokan maajoukkuetapahtumissa.
Joose odottaa C-nuorilta erinomaista kautta. Joukkueella on hyvä pelitapa ja se tukee myös pelaajien henkilökohtaista osaamista.
Kai Pahlman-turnaukseen pääseminen ja siellä menestyminen on tavoitteena sekä yksilönä kehittyminen ja maajoukkuepaikan vakiinnuttaminen.

Samoilla linjoilla on joukkueen tavoitteesta myös keskikentän trio Justus Rantanen, Eino-Iivari Pitkälä ja Kimmo Ruoho sekä puolustaja Jegor Petrishin. Joukkue tietää miten toimia, kun puolustetaan tai hyökätään sekä opimme ja kehitymmme koko ajan Seth Abladen hyvässä valmennuksessa, pojat kertovat.

Joukkueet aloittavat sarjansa siis jo tänään 4.4, Alueliigassa vastassa on ÅiFK ja ELL lauantaina 7.4. vastassa GrIFK Kauniaisissa.
Kotikentällä oukkueet nähdään Alueliigassa ke 11.4 vastassa HJS ja ELL la 14.4. TPS saapuu Herralahteen.

Tervetuloa seuraamaan ja kannustamaan FC Jazz/KF yj C-nuorten otteluita tulevana keväänä ja kesänä!

Seuran uusimmat