P06, Futsal P12 Liiga

Futsal P12 Liiga - FC Jazz

Kourujärven koulu, Rauma

FC Jazz aloitti ryminällä futsalin P12-liigassa

FC Jazz teki onnistuneen debyytin futsalparketeilla lauantaina Raumalla Länsi-Suomen piirin P12-liigassa. Pojat ehtivät pelipaikalle vain pari minuuttia ennen avauspelin alkamista Porissa pitkäksi venyneiden Piirin taitokisojen takia.

Futsalturnauksen tuomarit eivät suostuneet venyttämään aikataulua porilaisten takia, mutta onneksi pojat ehtivät paikalle viime tingassa.

Uuteen lajiin opettelu sujui varsin mallikkaasti, sillä Jazz voitti LoPSin ja SoVon yhteisjoukkueen murskalukemin 13-1. Avauspuoliajalla Jazz totutteli tavallisesta poikenneeseen palloon ja pelialustaan voittaen sen 3-0. Toisella puoliajalla pojat alkoivat näyttää varsin mallikelpoista pelaamista. Pallo ja jalat liikkuivat hienosti ja pelin seuraaminen oli varsin nautinnollista seurattavaa.

Toinen ottelu Lauttakylän Lujaa vastaan oli varsin samanlainen. Maalilukemat merkittiin selkeän näytöksen jälkeen 14-1 FC Jazzille.

Päivän päätöskamppailussa pojat joutuivat pelaamaan tosissaan summeriin saakka. FC Rauma karkasi avauspuoliajalla 2-0-johtoon ja Jazz sai kirivihteen silmään vasta viimeisen vartin aikana. Pallonhallinta oli läpi pelin Jazzilla, mutta tulosta alkoi tulla vasta lopussa. Peli kääntyi lopulta pelitapahtumiin nähden varsin ansaitusti Jazzille maalein 5-3.

Maalilla Rasmus Luukkanen pelasi mainiosti läpi päivän. Kenttäpelaajat suorittivat tasaisen varmasti päästen laajalla rintamalla maalien makuun. Pistepörssin kärkipaikan miehittivät avausturnauksen jälkeen huipputehokkaat Ossi Laaksonen 8+6 ja Niki Nieminen 9+1.

Futsalin seuraava turnaus pelataan Salossa 10. joulukuuta.