P06, P12 Alueliigakarsinta

FC Jazz - FC Rauma  2 - 1

Karhuhalli

Alueliigan karsinta vauhtiin niukalla voitolla

FC Jazz aloitti Alueliigan karsinnat voitolla P12-sarjassa. FC Rauma kaatui tiukassa väännössä Porin Karhuhallissa maalein 2-1 (2-0).

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli porilaispoikien hallintaa. FC Jazz piti palloa ja pelasi rauhallisen vakuuttavasti. Eero Pärkö laukoi komeasti kotijoukkueen johtoon ja samalla joukkueen kaikkien aikojen ensimmäisen maalin Alueliigan karsinnoissa.

2-0-osuma syntyi kulmapotkun jälkitilanteesta. Lukas Kokko ja Juuso Marttila kurottivat palloon maalin edustalla ja Marttila sai lähietäisyydeltä syntyneen osuman nimiinsä.

Katsojat odottivat, että FC Rauma putoaa kyydistä toisella puoliajalla, mutta toisin kävi. 2 x 35 minuutin peliajan jälkimmäinen puolisko oli Jazzille hankala. Kotijoukkueelle tuli syöttövirheitä ja menetyksiä, eikä pallonhallintakaan ollut totutulla tasolla. Rauman kavennusmaalin jälkeen syntyi hetkellisesti jopa pienimuotoinen paniikki, mutta Jazz kesti ja voitti lopulta odotetusti ja ansaitusti maalilla.

Toinen ikäluokan joukkue aloittaa karsintaurakkansa keskiviikkona MuSan ja ToVen yhdistelmäjoukkuetta vastaan. Voitolla lauantaina urakkansa aloittanut joukkue kohtaa MuSan lauantaina 16. joulukuuta. Sen ottelun panoksena on lohkovoitto.

FC Jazzin kokoonpano FC Raumaa vastaan: Ossi Laaksonen (mv), Joose Vilkuna, Topi Luotola, Eero Pärkö, Juuso Marttila, Felix Lamminen, Eeli Leivo-Jokimäki, Niki Nieminen, Veeti Enroth ja Lukas Kokko.