P06, P12 AL 8v8

FC Jazz - Pallo-Iirot  7 - 4

Herralahti TN A

Pallo-Iirot kaatui Alueliigan avauksessa

FC Jazzin P06 avasi sarjakautensa Alueliigassa kotivoitolla Rauman Pallo-Iiroista. Maalirikas ottelu päättyi porilaispoikien 7-4 (4-0) -voittoon.

FC Jazz piti pallonhallinnan itsellään ja esitti etenkin avauspuolikkaalla varsin hyvää peliä. Viimeistelykin oli tällä kertaa riittävän tehokasta, eivätkä raumalaiset päässeet kuin satunnaisiin vastaiskuihin.

Toisen jakson alussa Iirot kavensi salamamaalilla, mutta se ei vielä horjuttanut Jazzia. Sen sijaan jakson jälkimmäinen puolisko oli raumalaisten. FC Jazzin peli hieman sekosi selvässä johtoasemassa ja Iirot kuittasi toisen puoliajan voiton itselleen maalein 4-3.

Tärkeintä kuitenkin oli, että kaikki sarjapisteet jäivät Poriin. Jazzin maaleista vastasivat Herralahdessa perjantaina kahdesti osuneet Niki Nieminen ja Juuso Marttila sekä kertaalleen verkkoa venyttäneet Aaro Kangas, Eeli Leivo-Jokimäki ja kapteeni Felix Lamminen.