FC Jazz -08 kutsuu uusia pelaajia joukkueeseen
Julkaistu: 13.02.2017 00.00

FC Jazz -08 kutsuu uusia pelaajia joukkueeseen

Vuonna 2008 syntyneiden ikäkausijoukkue etsii uusia pelureita ryhmäänsä. Tervetulleita ovat niin enemmän kuin vähemmän pelanneet jalkapallosta innostuneet lapset. Joukkue osallistuu Miniliiga-, Länsirannikonliiga-, Pelirinki- ja Futsal-sarjoihin. Miniliigaan osallistuu Suomen kärkijoukkueet. Länsirannikonliiga on alueellinen kilpa- ja haastesarja. Pelirinkiin ja Futsaliin osallistuvat pääasiassa Satakunnan joukkueet. Peliryhmät osallistuvat n. kaksi kertaa kuukaudessa pelitapahtumiin. Joukkueen päätapahtuma on heinäkuussa järjestettävä Pori Cup. Joukkueella on tapahtumia n. neljä kertaa viikossa. Arkipäivisin harjoituksia on kolme/viikko. Viikonloppuihin kohdistuu fysiikkaharjoituksia, pelitapahtumia, harjoitusotteluita sekä yhteisharjoituksia muiden joukkueiden kanssa. Viikonlopun tapahtumat voi tarkistaa erikseen joukkueen kalenterista. Joukkueen talvikauden harjoitteluajat ovat seuraavat:

Ti klo 16.45-18.15 (Karhuhalli)

To klo 17.45-19.15 (Karhuhalli)

Pe klo 15.45-17.15 (Karhuhalli)

Joukkueen päävalmentajana on Sami Väkiparta (C+), jolla on vuosien kokemus lasten ja nuorten valmennuksesta. Vuonna 2018 Sami Väkiparta palkittiin FC Jazzissa vuoden nuorten valmentajana. Hän on sympaattinen ja ihmisläheinen valmentaja, joka haluaa ennen kaikkea kehittää pelaajia. FC Jazzin valmennuksessa panostetaan pelaajakehitykseen, joka huomioi pelurin taidollisen ja henkisen kehitystason. FC Jazzin harjoittelun avainasioita ovat taidon, pelikäsityksen ja liikunnallisuuden monipuolinen kehittäminen. Muiden urheilulajien harrastaminen ei ole este joukkueessa pelaamiselle.

Kaikki pelaajat maksavat FC Jazzille seuramaksun. Seuramaksun suuruus on vuonna 2018 yhteensä 330 euroa/pelaaja (110€/maksuerä). Seuramaksulla ylläpidetään seuran hallintoa ja kehitetään seuran toimintaa.

Lisäksi joukkue kerää pelaajilta joukkuemaksun, joka on 30 €/pelaaja. Joukkuemaksu laskutetaan kahden kuukauden välein. Joukkuemaksulla korvataan joukkueen toimintakustannukset (valmennus-, turnaus-, kenttä- ja varustemaksut yms.). Joukkuemaksu on vuodessa yhteensä 360 €/pelaaja.

Uudet pelaajat voivat harjoitella ja pelata joukkueen mukana kuukauden ilman maksuja. Lisäksi joukkue tarjoaa uudelle pelaajalle pelipaidan.

Joukkueen toimintaa voit seurata sosiaalisessa mediassa: Twitter, Facebook, YouTube

Lisätietoja: Tapio Häyhtiö, joukkueenjohtaja (tapio.hayhtio(@)gmail.com; puh: 050 5590769); Sami Väkiparta, päävalmentaja (samppa.vakiparta(@)dnainternet.net, puh: 0440169221)

Tervetuloa mukaan hyvän meiningin joukkueeseen!

Seuran uusimmat