16.15-16.45PalauteMaali
17.00-paluu bussilla

Aamupäivän koulutusten jälkeen pelurit pääsivät vauhtiin fyysisillä testeillä ja pallollisilla testeillä. Testituloksia päästiin nyt ensi kertaa vertailemaan edellisen kerran testeihin. Testien tarkoitus on tukea pelaajien yksilöllistä pelaajakehitystä, arvioida kehityskohteita sekä erityisesti fyysisten testien osalta ehkäistä rasitusvammoja ja loukkaantumisia. Esimerkkejä testeistä oheisissä videoissa:

Tiukan testipäivän ja iltapalan jälkeen joukkue saunoi ja ui Eerikkilän saunatiloissa. Joukkue yöpyi yhteisessä huoneistossa, jossa pelaajat saivat keskenään jakaa huoneet. Valmentajat yöpyivät huoneistossa keskenään.

Toisena päivänä oli pelipäivä. Vastustajina olivat KTP, KPV ja VPS. Ensimmäisessä pelissä Jazzin pojat olivat selkeästi parempia ja voitto tuli aktiivisen esityksen jälkeen 0-3. Hyvin mennyt avausottelu toi ehkä hieman hyvän olon tunnetta pelureiden puseroihin. Toinen ottelu KPV:tä vastaan aloitettiin lepsulla pallonsiirtelyllä omalla puolustusalueella, minkä seurauksena KPV:lle lahjoitettiin avausmaali 30 sekunnin pelin jälkeen. Tämän jälkeen Jazzin pelurit menivät mukaan vastustajan hitaampaan pelirytmiin. Ensimmäisen jakson loppua kohden pelin rytmitystä saatiin kuitenkin käännettyä ja kaksi nopeaa maalia ennen puoliaikaa johtivat siihen, että Jazz johti peliä puoliajalla. Varsin nopeasti toisen puoliajan alussa joukkue jatkoi siitä, mihin edellisellä puoliajalla jäätiin ja joukkue meni nopealla suoralla hyökkäyksellä 1-3 johtoon. Tämän jälkeen jälleen hiipi hyvän olon tunne puseroon ja KPV päästettiin peliin mukaan. Toisen jakson lopulla KPV pääsi kaventamaan 2-3. Aivan lopussa KPV väänsi pelin painopisteen Jazzin maalille. Yhtäkkiä kenttäpelaajien hämmennykseksi tuomari näytti rangaistuslaukausta KPV:lle. Tuomarin mukaan pallo oli käynyt keskitystilanteessa Jazzin pelaajan kädessä rangaistusalueella. Käsivirhettä rangaistusalueella eivät muut nähneet. Tästä huolimatta pallo vietiin pilkulle. Rangaistuslaukaus ammuttiin melko tarkasti alakulmaan, mutta Jazzin maalivahti aavisti laukauksen suunnan oikein ja oli aivan hilkulla torjua laukaukseen. Pallo lirui kuitenkin maaliin ja ottelu vihellettiin välittömästi päättyneeksi. Tulos oli 3-3, mutta Jazzin pelureita tulos harmitti, kun joukkue koki olleensa selvästi parempi. Viimeisessä VPS-ottelussa oli nähtävissä joukkueen kokema pettymys edellisessä ottelussa ja VPS meni varsin nopeasti 3-0 johtoon. Toisella puoliajalla Jazz nousi peliin mukaan ja lähellä oli, ettei peliä saatu tasoihin ennen päätösvihellystä. Lopputulos oli 3-2 VPS:n hyväksi.

Otteluiden jälkeen joukkue sai testituloksistaan palautteen ja lähdettiin kotimatkalle. Paluumatkalla bussissa valmentaja kävi pelaajien kanssa kehityskeskustelut. Jokaisen pelaajan kanssa sovittiin kehityskohteesta, jota pelaaja pyrkii omatoimisesti harjoittelussaan edistämään. Sami Hyypiä Akatemian pelaajakehitystapahtumaan joukkue suuntaan seuraavan kerran marras-joulukuussa.