FC Jazz -10 kutsuu uusia pelaajia joukkueeseen
Julkaistu: 03.02.2017 00.00

FC Jazz -10 kutsuu uusia pelaajia joukkueeseen

Olemme vuonna 2010 syntyneiden mukavien poikien ja tyttöjen ikäkausijoukkue ja etsimme uusia pelureita ryhmään. Tervetulleita ovat niin enemmän kuin vähemmän pelanneet jalkapallosta innostuneet lapset. Tällä hetkellä joukkueessamme on noin 30 innokasta pelaajaa, huoltaja sekä 6 kannustavaa valmentajaa.

Joukkue osallistuu Junnuliiga- ja Leikkimaailma-sarjoihin. Lisäksi osallistumme turnauksiin Porissa ja lähialueilla. Junnuliigaan ja Leikkimaailmaan osallistuvat pääasiassa Satakunnan joukkueet. Peliryhmät osallistuvat n. kaksi kertaa kuukaudessa pelitapahtumiin. Joukkueen päätapahtuma on heinäkuussa järjestettävä Pori Cup. Joukkue harjoittelee kolme kertaa viikossa.

Talvikaudella harjoitteluajat ovat seuraavat:

Ti klo 17-18.20 (Karhuhalli)
To klo 17.40-19.00 (Karhuhalli)
Pe klo 18.30-20.00 (Kaarisillan koulu)

Joukkueen päävalmentajana toimii Jukka Palenius. Hän on Porista lähtöisin oleva FC Jazz-kasvatti joka on käynyt läpi koko FC Jazzin junioriputken aina A-nuoriin asti, jonka jälkeen hän pelasi Kolmosta Jazzin kakkosjoukkueessa. Hän toimii samalla junioripäällikkönä, jossa toimenkuvaan kuuluu laadun ja määrän lisääminen lasten ikäluokkiin. FC Jazzin lapsivalmennuksessa panostetaan pelaajakehitykseen, joka huomioi pelurin taidollisen ja henkisen kehitystason. FC Jazzin harjoittelun avainasioita ovat taidon, pelikäsityksen ja liikunnallisuuden monipuolinen kehittäminen. Muiden urheilulajien harrastaminen ei ole este joukkueessa pelaamiselle.

Kaikki pelaajat maksavat FC Jazzille seuramaksun. Seuramaksun suuruus on vuonna 2018 yhteensä 200 euroa/pelaaja (50€/maksuerä). Seuramaksulla ylläpidetään seuran hallintoa ja kehitetään seuran toimintaa.

Joukkueen aloitusmaksu 20€ (kertakorvaus) Joukkuemaksu on 20€/kk. Joukkuemaksulla korvataan joukkueen toimintakustannukset (valmennus-, turnaus-, kenttä- ja varustemaksut yms.).

Uudet pelaajat voivat harjoitella ja pelata joukkueen mukana kuukauden ilman maksuja.


Lisätietoja:

Jukka Palenius, päävalmentaja (jukka.palenius@fcjazz.com) p. 044 2379739

Hanna Leino, joukkueenjohtaja (hanna.leino7@gmail.com) p. 040 9101037


Tervetuloa mukaan hyvän meiningin joukkueeseen! :)

Seuran uusimmat