FC Jazzin B tasapeliin FF Jaroa vastaan
Julkaistu: 12.03.2018 00.00

B-nuorten SM-karsinnassa FC Jazz haki 1-1 tasurin Pietarsaaresta FF Jaroa vastaan ja säilytti mahdollisuutensa SM-sarjapaikkaan tasaisessa B-lohkossa.
FC Jazzin koko ottelu oli tasaisen hyvää tekemistä ja maalipaikkoja luotiin, ensimmäisellä puoliajalla FC Jazz oli parempi joukkue, mutta tehottomuus maalipaikoissa vaivasi edelleean. Toisella puoliajalla ottelun 67 min FC Jazzin tasoituksen iski Jaakko Malmivuori.

Ihan hyvin pelillisesti oltiin mukana, joten kolme pistettä oli saatavilla, mutta pistekin pitää meidät taistelussa SM-paikasta mukana. Koko joukkueen puolustuspeli toimi hyvin ja hyökkäyskolmannekselle olisi tarvittu vielä hieman lisää terävyyttä ja päättäväisyyttä, jotta lisämaaleja oltaisiin saatu, raportoi päävalmentaja Seth Ablade.

Seuraavana viikonloppuna lähdetäänkin sitten Lappiin. Ottelu RoPS vastaan pelataan Rovaniemellä La 17.3. klo 12.