FC Jazz perustaa 2012-syntyneiden joukkueen
Julkaistu: 22.05.2018 00.00

FC Jazz perustaa 2012-syntyneiden joukkueen

Vuonna 2012 syntyneiden ikäkausijoukkue aloittaa toimintansa ja etsii uusia pelureita ryhmäänsä. Tervetulleita ovat niin enemmän kuin vähemmän pelanneet jalkapallosta innostuneet lapset. Aloituspalaveri, tutustumistilaisuus ja ensimmäiset harjoitukset pidetään keskiviikkona 30.5. klo 17-18.

Joukkue osallistuu kauden aikana turnauksiin Porissa ja lähialueilla.

Joukkueella on tapahtumia noin kolme kertaa viikossa. Arkipäivisin harjoituksia on kolme/viikko. Perjantain harjoitus on vapaaehtoinen, innokkaille pelureille suunnattu, yhdessä 2010- sekä 2011-ikäluokkien kanssa pidettävä harjoitus, jossa harjoitellaan erityisesti jalkapalloilullisia sekä liikunnallisia taitoja. Viikonloppuihin kohdistuu harjoitusotteluita sekä mahdollisia turnauksia. Viikonlopun tapahtumat voi tarkistaa erikseen joukkueen kalenterista. Joukkueen kesäkauden harjoitteluajat ovat seuraavat:

Ma klo 17.00–18.00 (Herralahden kentän nurmipääty)

Ke klo 17.00–18.00 (Herralahden kentän nurmipääty)

Pe klo 17-18.45 (Herralahden kentän nurmipääty)

Joukkueen päävalmentajana toimii Jukka Palenius. Hän on Porista lähtöisin oleva FC Jazz-kasvatti joka on käynyt läpi koko FC Jazzin junioriputken aina A-nuoriin asti, jonka jälkeen hän pelasi Kolmosta Jazzin kakkosjoukkueessa. Hän toimii samalla junioripäällikkönä, jossa toimenkuvaan kuuluu laadun ja määrän lisääminen lasten ikäluokkiin. FC Jazzin lapsivalmennuksessa panostetaan pelaajakehitykseen, joka huomioi pelurin taidollisen ja henkisen kehitystason. Pohjakoulutuksena Jukalla on liikunnanohjaajan AMK- tutkinto ja lisäksi hän on suorittanut Palloliiton C+ -tason lasten valmennuksen erikoiskoulutuksen. FC Jazzin harjoittelun avainasioita ovat taidon, pelikäsityksen ja liikunnallisuuden monipuolinen kehittäminen. Toiminnan tavoitteena on sytyttää hauskan tekemisen kautta kipinä jalkapalloa sekä liikunnallista elämäntapaa yleensäkin kohtaan.

Joukkueeseen haetaan nyt pelaajien lisäksi toimihenkilöitä. Eri rooleja on tarjolla, mutta joukkueen toiminnan organisoimiseksi tarvitaan ainakin valmentajia, huoltajia ja joukkueenjohtajia. Kaikkiin tehtäviin perehdytetään tarvittaessa. Oletko sinä innostunut lähtemään mukaan hauskaan lasten liikunnalliseen harrastukseen?

Lisätietoja: Jukka Palenius, päävalmentaja (jukka.palenius@fcjazz.com, puh: 044 237 9739)

Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoon!

Seuran uusimmat