BSM-karsinnan kotiavaus lauantaina
Julkaistu: 01.02.2018 00.00

BSM-karsinnan kotiavaus lauantaina

Tulevana lauantaina 3.2. on luvassa B-nuorten ensimmäinen kotiottelu SM-karsinnassa. Ensimmäisessä ottelussa Jazz haki pisteen Seinäjoelta Joose Mäkisen maalilla ja joukkue lähtee siis lauantaina avausvoiton metsästykseen Karhuhallissa OLS:aa vastaan.

Viime kauden SM-sarjan kuudenneksi sijoittunut OLS aloitti karsinnat viime sunnuntaina Pietarsaaressa, jossa joukkue nousi Arttu Lämsän viisi minuuttia ennen päätösvihellystä tekemällä maalilla 1-1-tasapeliin FF Jaroa vastaan. OLS:lla on useita mielenkiintoisia pelaajia, nuoremmasta ikäluokasta ensimmäisessä pelissä olivat mukana helmikuun U15 (03)-maajoukkueleirille valitut Miika Koskela ja Kasper Paananen, ensi viikon U16 (02)-maajoukkueleirillä on joukkueesta mukana Veeti Mustonen. Minskissä U17 (01)-turnauksessa OLS:n pelaajista mukana oli Sami Sipola, joten taatusti laadukas joukkue on Poriin tulossa vierailulle.

Kotijoukkueen kokoonpanon odotetaan palaavan Minskistä palannut Terry Ablade ja ensimmäisen pelin sairauden takia missannut Eetu Vahekoski joka OLS:n Mustosen tavoin leireilee ensi viikolla U16-maajoukkueen kanssa, tälle leirille FC Jazzin Joonas Lakkamäki on varalla. FC Jazzin pelaajista U15-maajoukkueleirille varalle valittiin Mäkinen ja Roope Huhtanen.

Avausottelussa täydet minuutit urakoinut Christian Harjanne odottaa kotiavauksesta tiukkaa ottelua.

"No kyllähän kotiavaus nyt vähän jännittää, mutta ei liikaa. Pelistä odotan tiukkaa mutta uskon että mikäli parannamme SJK-pelistä ja viemme treenikentällä opeteltuja asioita kentälle niin pisteet jäävät Poriin."

Päävalmentaja Seth Ablade haluaa että FC Jazz vie peliä kentän molemmissa päissä lauantaina.

"Tavoitteenamme on voittaa joka peli ja saada kolme pistettä. SJK-pelissä saimme tarpeeksi maalipaikkoja voittaaksemme ottelun, mutta teimme vain yhden maalin ja kun vastustaja vielä sai helpon maalin niin tuloksena oli tasapeli. Haluamme OLS:a vastaan olla heitä parempia sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa."

Nyt siis kalentereihin ylös lauantai 3.2.2018 klo 18.30, tuolloin suunnaksi Karhuhalli ja B-nuorten SM-karsinnan ottelu FC Jazz - OLS.

Seuran uusimmat