FC Jazzin B taipui tappioon Ilveksen vieraana
Julkaistu: 20.02.2018 00.00

B-nuorten SM-karsinnassa FC Jazz jatkoi vieraspelien sarjaa nyt Tampereella Ilvestä vastaan, eikä vierailu lisännyt pistepussia sarjassa vaan ottelu päättyi kotijoukkueen Ilveksen voittoon lukemin 3-1.
FC Jazzin eka jakso oli vielä hyvää tekemistä ja maalipaikkoja luotiin ja mielestäni olimme ensimmäisellä puoliajalla parempi joukkue, mutta tehottomuus vaivasi. Toisella puoliajalla Ilves pääsi paremmin peliin mukaan ja me ehkä hieman väsyimme, Ilves sai paikkoja ja oli tehokas.
Ihan hyvin pelillisesti oltiin mukana, joten tappiosta huolimatta pelistä jäi positiivinen maku ja parannettavaa jäi etenkin maalinteossa, valmentaja Seth Ablade sanoi. Porilaisten maalin viimeisteli vaihdosta kentälle tullut Roope Huhtanen.

Seuraavana viikonloppuna päästäänkin taas kotikentälle kun vastaan tulee KuPS, La 24.2. klo 18.30 alkavassa pelissä Karhuhallissa.

Tervetuloa kannustamaan FC Jazz voittoon!