FC Jazz B liiteli kotivoittoon maalijuhlissa, Terrylle hattutemppu
Julkaistu: 04.03.2018 00.00

B-nuorten SM-karsinnassa FC Jazz sai vieraaksi VPS Vaasasta aurinkoisena pakkaspäivänä urheilukeskuksen tekonurmelle.

FC Jazz lähti parin tappion jälkeen jahtaamaan kotivoittoa nopeilla hyökkäyksillä ja tiiviillä puolustuspelaamisella. Ottelun alku oli heti vauhdikas ja päästä päähän mentiin jatkuvasti. Ottelua oli runsas vartti pelattu niin alkoi tapahtua, kun viidessä minuutissa taululle iskettiin 2-2- lukemat osin tulleiden tilanteiden ja kiitos hyökkääjien hyvien viimeistelyiden johdosta. FC Jazzin 1-1 tasoituksen teki Jaakko Malmivuori ja 2-2 tasoituksen viimeisteli Terry Ablade. Tauolle mentiin näissä lukemissa.
Toinen jakso ja lopulta koko ottelu oli FC Jazzin, molemmat FC Jazzin 2.jakson maalit laukoi hyvässä vireessä ollut Terry Ablade ja Mostafa Mohammadi antoi molempiin maaleihin hienot syötöt.
FC Jazz ansaitsi voittonsa toisen jakson tasaisella pelillä, tiivis rauhallinen puolustuspeli ja nopeat hyökkäykset antoi toivotun tuloksen.

Teimme paljon töitä ja lopulta olimme parempia sekä pysyimme hyvin suunnitellussa pelisysteemissä lukuunottamatta 1.jakson muutamia hetkiä kun VPS tekivät maalinsa, tyytyväisenä 3 pisteeseen ollut päävalmentaja Seth Ablade.
Olin hyvin tyytyväinen pelaajien ilmeeseen ja yritykseen sekä hyvää oli tehdyt maalimäärät. Koko kentän tasapaino saatin kuntoon toisella jaksolla ja olimme parempia, puolustuslinjaa johti mallikkaasti Ville Aaltonen ja kuvassa näkyvät Joonas Lakkamäki sekä hyökkkäystrio knallin upottanut Terry ja Jaakko sekä Mostafa olivat tänään pirteitä, kehaisi Seth Ablade.

Tästä on hyvä positiivisin mielin jatkaa nousua sarjassa.
Seuraavat kerrat pelataankin vieraskentillä, kun FC Jazz kohtaa Jaron 11.3. ja RoPSin 17.3. , sarjan viimeisessä ottelussa kohdataan kotona JJK Urheilukeskuksen Tekonurmella.

FC Jazzin kokoonpano: Tuukka Nurmi, Christian Harjanne, Terry Ablade (70min Luca Maunu), Eemeli Rantaneva, Joona Visavuori, Ville Aaltonen, Joona Orava, Joonas Lakkamäki, Mostafa Mohammadi, Jaakko Malmivuori (79min Eetu Levonen) ja Eetu Vahekoski (64min Roope Huhtanen). Penkillä: Eetu Levonen, Eeli Silvanto, Jarno Palomäki, Riku Levonen, Luca Maunu, Roope Huhtanen, Niilo Mäkelä.