Maaliskuun seurahenkilö Jouko Luhtanen
Julkaistu: 06.04.2018 00.00

Maaliskuun seurahenkilö Jouko Luhtanen

Miten ja milloin päädyit mukaan FC Jazzin toimintaan?

Poikani Alex aloitti vuonna 2009 futiksen harrastamisen mineissä ja itse aloitin FC Jazzin miesten harrastejoukkueessa samana vuonna ”höntsäämään” 5-divarissa. Seuraavana vuonna Elomaan Teemu kyseli kiinnostusta jelppiä minien kanssa, kesä jelpittiin ja Pori Cupissa valmensin ensimmäistä kertaa yhden joukkueen, ja siitä saakka sitten ollaan oltu mukana toiminnassa.

Kerro omista rooleista FC Jazzissa:

Pääsääntöisesti olen ollut valmentamassa 2005 syntyneitä poikia. Lisäksi olen toiminut vuoden verran ”junnuvastaavana” ja 06-ikäluokassa olin mukana n. puoli vuotta valmennuksessa/joukkueenjohtajana. Myös olen toiminut joukkueenjohtajana 05-ikäluokassa.

Paras kokemuksesi seuratoiminnassa mukana olemisesta?

Peli- turnaus- treeni- ja SHA-reissut ovat olleet mieleen painuvia, niin tuloksellisesti onnistuneissa kuin hieman epäonnistuneissakin reissuissa. Suurin anti on ollut nähdä pelaajien kehitys 3-4v 5v5 peleistä nyt alkavaan 11v11 pelaamiseen.

Jazzilaisuudessa parasta on...

Olla ylpeä siitä mitä tehdään ja miten mennään eteenpäin. FC Jazz on muuttunut paljon 10v mukana oloni aikana, koko ajan parempaan suuntaan. Matkaa on jatkettavaksi vielä…

Terveisesi kaikille muille FC Jazzin toiminnassa mukana oleville:

Jatketaan eteenpäin positiivisin mielin ja teoin, hyvää duunia on jatkettava että saadaan ”oman huippunsa sankarit” niin pitkälle kuin ovat valmiita menemään. Vain me toimihenkilöt, vanhemmat, ym. tukijoukot ympärillä voimme luoda edellytykset ja mahdollisuudet saattaa peluri omalle huipulle!

Ja kiitokset haluaisin vielä tätäkin kautta antaa Elkkikselle, Mesille, Hannalle, Marikoille, Henkoille, Rikulle, Palelle, Mosselle, jotka ovat minun kanssani toimineet.

Seuran uusimmat