Ensimmäinen Perhepäivä vietettiin aurinkoisessa säässä
Julkaistu: 23.05.2018 00.00

Ensimmäinen Perhepäivä vietettiin aurinkoisessa säässä

FC Jazzin yhteinen perhetapahtumapäivä vietettiin upeassa kesäisessä kelissä Herralahden kentällä lauantaina 12.5. Paikan päälle oli saapunut sankoin joukoin niin nuorta kuin vanhempaakin seuraväkeä nauttimaan yhteisestä ajasta.

Paikalla oli myös edustusjoukkueen pelaajia, jotka haastoivat junioreita liikkumaan erilaisilla liikunnallisilla rastipisteillä, joissa pääsi testaamaan muun muassa tasapainoaan ja laukauksen kovuutta sekä tarkkuutta. Nähtiinpä rasteilla muutama vanhempikin jazzilainen taitojaan mittaamassa.

Päivän aikana pelattiin myös pari näytösottelua. Edustusjoukkueen pelaajat haastoivat peliin P07- sekä P09-joukkueet. Pelejä varten paikalle tuodussa ilmatäytteisessä kaukalossa nähtiin useita toinen toistaan upeampia suorituksia kaikkien joukkueiden edustajilta.

Grilli oli kuumana ja kioski palveli, tarjolla oli makkaraa, munkkeja sekä kylmiä virvokkeita, joita tapahtuman yhteistyökumppanit Satamaito, Porin leipä, Korpelan lihajaloste sekä K-market Murtosenmutka olivat ystävällisesti toimittaneet. Kiitos yhteistyökumppaneille!

Perhepäivän ohjelmaan kuului myös muutama hyvähenkinen kilpailu, ja kuten tapoihin kuuluu, niin hyvistä suorituksista palkitaan. Alla ansioituneet kilpailuvoittajat!

Tietovisa (oikeat vastaukset alempana):

1. Joona Perho / Miniliiga

2. Eelis & Eemil Tuominen / Miniliiga

3. Jokke Riikonen / P08

Tarkkuuspotkukisa:

6-9 -vuotiaiden sarja: Einari Kaipiainen / P08

10-13 -vuotiaiden sarja: VIljami Anttila / P05 ja Ayyoub Bousrour / P07

14-> vuotiaiden sarja: Ville Kaipiainen / P08-valmentaja

Pallotutkakisa:

6-9 -vuotiaiden sarja: Aapo Salmi / P09

10-13 -vuotiaiden sarja: Eetu Vihervaara / P05

14-> vuotiaiden sarja: Ville Kaipiainen / P08-valmentaja

Voittajiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä palkintojen luovuttamiseksi. Onnea voittajille!


Perhepäivän tietovisan oikeat vastaukset:

1. Mikä oli seuran huoltajalegenda Jorma Murron lempinimi? b. Mami. Mami toimi seurassa eri rooleissa useilla vuosikymmenillä, ensin pelaajana, sitte valmentajana ja huoltajana.

2. Montako Suomen mestaruutta FC Jazz on voittanut miesten tasolla? b. 2 FC Jazz on saavuttanut Suomen mestaruudet vuosina 1993 ja 1996.

3. Kuinka monta maalia edustusjoukkueen hyökkäjä Juho Lehtonen teki kaudella 2017 Kakkosen B-lohkon peleissä? c. 16. Lehtosen maalit olivat suuressa roolissa, kun FC Jazz pelasi mainion loppukauden ja sijoittui lopulta kahdeksanneksi.

4. Missä seuroissa entiset FC Jazz-juniorit Patrik Raitanen ja Tuure Mäntynen pelaavat nykyään? b. Liverpool FC ja d. 1. FC Kaiserslautern. Patu ja Tuure ovat mainioita esimerkkejä siitä, mihin omalla sinnikkäällä ja tinkimättömällä työllä voi päästä.

5. Ketkä näistä FC Jazzin edustusjoukkueen pelaajista ovat veljeksiä? b. Tobias Laaksonen ja d. Rasmus Laaksonen. Veljesten isä on FC Jazzin entinen maalitykki Saku Laaksonen.

6. Minkä maan olympiajalkapallojoukkue on pelannut Herralahden kentällä ystävyysottelun Porin kaupunkijoukkuetta vastaan? d. Chilen. Chilen olympiajoukkue putosi 1952 Helsingin olympialaisten jalkapalloturnauksesta ja heille järjestettiin Herralahden kentälle vielä yksi ottelu, jossa vastaan asettui porilaisista pelaajista koottu kaupunkijoukkue. Perimätiedon mukaan ottelu päättyi Chilen 5-1 -voittoon.

Seuran uusimmat