FC Jazzilta jälleen vahva edustus Huuhkajaturnaukseen
Julkaistu: 31.05.2018 00.00

FC Jazzilta jälleen vahva edustus Huuhkajaturnaukseen

Palloliiton Lännen aluevalmentaja Teemu Eskola on nimennyt kuusi FC Jazzin pelaajaa 2004-syntyneiden poikien Huuhkajaturnaukseen, joka pelataan Eerikkilän Urheiluopistolla 14.-17. kesäkuuta. Turnaukseen osallistuu yhteensä 12 joukkuetta, joihin on koottu ikäluokan parhaat pelaajat ympäri Suomen. Lännen alueelta turnauksessa pelaa neljä joukkuetta, joihin valitut 80 pelaajaa jaetaan tapahtumassa. FC Jazzista mukana ovat Aaro Holappa, Kasperi Laaksonen, Jon Lehtonen, Lauri Leivo-Jokimäki, Oskari Ojala ja Niko Väkiparta.

Huuhkajaturnauksessa nähdään FC Jazzin pelaajien lisäksi myös seuran valmentajia – P04-ikäluokan päävalmentajana FC Jazzissa toimiva Sami Väkiparta on mukana valmennustiimissä yhdessä Lännen neljästä joukkueesta ja seuran talenttivalmentaja Miro Varhelahti toimii tämän valmennustiimin tukena tutorin roolissa.

Varhelahti odottaa viime vuoden tapaan hienoa tapahtumaa: ”Viime vuoden Huuhkajaturnaus on ehdottomasti yksi parhaista futistapahtumista, joissa olen ollut mukana. Suomen parhaat pelaajat ikäluokasta ovat mukana, Eerikkilän huippuolosuhteet ja valtava määrä futisihmisiä tekemässä neljän päivän ajan yhdessä töitä kohti parempaa ja parempaa pelaajakehitystä. Uudistunut konsepti starttasi viime vuonna loistavasti ja tälle vuodelle on tehty vielä muutamia mielenkiintoisia lisäyksiä. Uskon, että tänäkin vuonna tulee mahtava turnaus ja on hienoa, että meiltä on pelaajia taas runsaasti mukana ja että Sami pääsee mukaan turnaukseen koutsaamaan. Itse opin viime vuonna valtavasti neljän päivän aikana ja uskon, että Samikin ottaa hienosta oppimismahdollisuudesta kaiken irti. Pelaajille turnaus on loistava tasonmittaus-paikka, jossa näkee oman tämänhetkisen tasonsa ja vahvuutensa ja kehityskohteensa suhteessa ikäluokan parhaisiin.”, Varhelahti toteaa.

Myös Väkiparta odottaa turnausta innolla: ”Hienoa päästä mukaan tapahtumaan. Olen oppinut Huuhkajapäivissä paljon uutta tämän vuoden aikana ja neljän päivän tapahtumassa pääsen varmasti oppimaan lisää ja kehittymään valmentajana. On myös mielenkiintoista nähdä ikäluokan kärkeä ympäri Suomen ja nähdä omien pelaajien suorituksia kovassa turnauksessa.”, Väkiparta kertoo.

Seuran uusimmat