FC Jazz P06 etsii uusia pelaajia.
Julkaistu: 14.10.2018 00.00

FC Jazz P06 etsii uusia pelaajia.

FC Jazz P06 etsii uusia pelaajia kaikille pelipaikoille.

FC Jazz P06 toivottaa kaikki uudet pelaajat tervetulleiksi tutustumaan joukkueen toimintaan. Jos olet kiinnostunut tavoitteellisesta ja monipuolisesta jalkapalloharjoittelusta, niin ota yhteyttä joukkueenjohtajaamme ja liity joukkueen harjoitusrinkiin 2 viikon maksuttomalle kokeilujaksolle loka - marraskuun aikana.

FC Jazz P06 pelaa tulevalla kaudella ikäryhmänsä kahta ylintä sarjaa, sekä Etelä-Länsi-Liigaa (11v11) että Alueliigaa (8v8). Siksi etsimme lisää motivoituneita pelaajia kaikille pelipaikoille. Tärkein kriteeri, taidon ja fyysisten ominaisuuksien ohella, on pelaajan asenne harjoitteluun ja halu kehittyä.

Joukkue harjoittelee 4 - 6 krt viikossa huippuolosuhteissa. Kesällä Herralahdessa ja talvella Karhuhallissa. Harjoittelussa korostamme asennetta ja panostamme monipuoliseen harjoitteluun.

Joukkue aloittaa marraskuussa oman Huuhkaja-polkunsa osallistuen kahdella joukkueella ensimmäisille Huuhkajapäivilleen. Tässä 4 kertaa vuodessa järjestettävässä tapahtumassa pääsevät potentiaaliset pelaajat esittämään osaamistaan alue- ja maajoukkuevalmentajille.

Yllä mainitun lisäksi joukkue osallistuu totutusti 2 kertaa vuodessa Eerikkilässä SHA-tasonmittaustapahtumaan.

Joukkueen valmennuksesta vastaavat Jouni Roukala, Jari Lamminen ja Piracaia. Maalivahteja koulii 1 - 2 krt viikossa FC Jazzin maalivahtivalmentaja Keke Mäenpää.

Joukkueeseen on mahdollista liittyä myös kaksoisedustuksella, jolloin pelaaja on oikeutettu osallistumaan tulevallakin kaudella nykyisen joukkueensa peleihin ja muuhun toimintaan niin halutessaan.

Lisätietoja antaa joukkueenjohtaja Hanna Pärkö, puhelin: 050 347 8747 ja sähköposti: p2006@fcjazz.com.

Seuran uusimmat