Julkaistu: 09.02.2017 00.00

FC Jazz 06-joukkue toivottaa uudet pelaajat tervetulleeksi joukkueeseen

Vuonna 2006 syntyneiden ikäkausijoukkue toivottaa uudet pelaajat ympäri vuoden tervetulleeksi ryhmäänsä. Tervetulleita ovat niin enemmän kuin vähemmän pelanneet jalkapallosta innostuneet lapset. Joukkue pelaa Miniliigaa, Länsirannikonliiga ja Junnuliigaa sekä näiden lisäksi osallistuu erilaisiin turnauksiin niin lähialueella kuin kauempana. Miniliigaan ja Länsirannikonliigaan osallistuu Suomen kärkijoukkueita ja Junnuliigaan satakuntalaisia joukkueita. Joukkueen päätapahtuma on heinäkuussa järjestettävä Pori Cup.

Joukkueessa oma harjoittelumäärä on mahdollista valita kolmesta eri treeniryhmästä. I treeniryhmä harjoittelee 4-6 kertaa viikossa, II treeniryhmä 3-4 kertaa viikossa ja III treeniryhmä 2-3 kertaa viikossa. Harjoittelussa pyritään monipuolisuuteen ja lajiharjoittelun lisäksi harjoittelussa on mukana fyysinen valmennus ja liiketaitoharjoittelu. Tällä hetkellä harjoitusajat ovat:

ma klo 16-18 Karhuhalli

ti klo 15.30-17 Karhuhalli

ke klo 15.30-18 Karhuhalli

to klo 16-18 Käppärän koulun sali

pe klo 15.30-17 Karhuhalli

Joukkueen vastuuvalmentajina toimivat Jari Lamminen ja Jouni Roukala. FC Jazzin lapsivalmennuksessa panostetaan pelaajakehitykseen, joka huomioi pelurin taidollisen ja henkisen kehitystason. FC Jazzin harjoittelun avainasioita ovat taidon, pelikäsityksen ja liikunnallisuuden monipuolinen kehittäminen. Muiden urheilulajien harrastaminen ei ole este joukkueessa pelaamiselle ja harjoitella voi vain osan vuodesta (esim jääkiekkoilijat ja salibandyn pelaajat kesäkauden).

Kaikki pelaajat maksavat FC Jazzille seuramaksun. Seuramaksun suuruus on vuonna 2017 yhteensä 300 euroa/pelaaja ja se laskutetaan kolmessa erässä. Seuramaksulla ylläpidetään seuran hallintoa ja kehitetään seuran toimintaa.

Joukkueen kuukausimaksu määräytyy treeniryhmän valinnan mukaan. I treeniryhmän kuukausimaksu on 70e/kk, II -ryhmän 50e/kk ja III -ryhmän 30e/kk. Joukkuemaksulla hoidetaan joukkueen toimintakustannukset kuten valmennuskulut, turnaus- ja kenttämaksut sekä harjoitteluvälineet.

Joukkueen toimintaa voit seurata sosiaalisessa mediassa:

https://twitter.com/FCJazz06

https://www.instagram.com/fcjazz06/

Tervetuloa mukaan!

Seuran uusimmat