Kultaa Iiro-Cupista
Julkaistu: 11.06.2017 00.00

Kultaa Iiro-Cupista

FC Jazz osallistui jo perinteeksi muodostuneeseen Iiro-Cupiin. Turnaus järjestetttin Raumalla ja tänä vuonna päästiin pelaamaan myös luonnonnurmella. Turnauksessa oli lisäjännitettä mukana, sillä ensimmäistä kertaa taisteltiin turnausvoitosta.

Turnaus oli kaksipäiväinen ja koska FC Jazz osallistui ainoastaan yhdellä joukkueella, oli pelaajat jaettu kahteen ryhmään eri päiville. Kuitenkin pelaajien vähyyden vuoksi kaksipäiväisen turnauksen veti kokonaan läpi neljä peluria.

Lauantai 10.6.

Joukkue: Furuholm, Salo, Joukanen, Wiik, M. Ala-Jaakkola, A. Ala-Jaakkola, Ylitolonen, Juusela, Toivonen, Niemi

FC Jazz - Pallo-Iirot Sininen 4 - 2

UPK green - FC Jazz 1 - 5

Ensimmäinen päivä oli takana ja kahden voiton turvin oli mukava lähteä takaisin Poriin. Sunnuntaina uudella ryhmällä jatkopeleihin.

Sunnuntai 11.6.

Joukkue: Furuholm, Salo, Joukanen, Wiik, Vettenranta, Salmi, Glas, Kaila, Nevala, Kärkkäinen, Bousrour

FC Jazz - FC Eurajoki 10 - 0

FC Jazz - K-Futis pun 7 - 0

Lohkovoittajana joukkue pääsi finaaliin, jossa vastaan asteli toisen lohkon voittaja Karhu-Futis musta. Pronssiottelussa kohtasi Karhu-Futiksen punainen joukkue ja Pallo-Iirojen keltainen joukkue.

Finaali: K-Futis musta - FC Jazz 1 - 6

Rangaistuspotkusta tehty voittomaali käänsi finaalin FC Jazzille.
Rangaistuspotkusta tehty voittomaali käänsi finaalin FC Jazzille.

Kaikki viisi peliä voittaneena FC Jazz vei ansaitusti voittopokaalin kotiin!

Valmennuksen analyysi: Vahvaa pelaamista laajalta rintamalta. Koko turnauksessa oli joukkueessa 16 pelaajaa ja kaikki täyttivät oman paikkansa hyvin. Vastuksen taso turnauksessa ei aina ollut sitä vahvinta, mutta loppuottelussa saatiin tehdä tosissaan töitä, että voitto kääntyi meille. Karhu-Futiksella oli saumat kääntää ottelu ensimmäisellä puoliajalla, mutta toisella puoliajalla taisi selkäranta katketa punamustilta ja näin selvä turnausvoitto meille.

Turnauksen kaikki tulokset: http://www.palloiirot.fi/turnaukset-jalkapallokoul...

Seuran uusimmat