Haluatko aloittaa jalkapallon hyvässä seurassa?
Julkaistu: 16.08.2017 00.00

Haluatko aloittaa jalkapallon hyvässä seurassa?

Kesä loppuu, syksy alkaa. Lomat loppuu, koulut ja työt alkaa. Näinä päivinä tapahtuu paljon uutta ja mikäpä olisikaan parempi hetki aloittaa uusi harrastus hyvässä seurassa kuin nyt?

Jalkapalloseura FC Jazz etsii uusia pelaajia kaikkiin ikäluokkiinsa. Olemme laadukkaasta pelaajakehitystyöstään tunnettu porilainen lasten ja nuorten huippuseura, jossa jokainen lapsi saa harrastaa omalla tasollaan. Kaiken toimintamme lähtökohta on yksilöllinen pelaajakehitys, jossa huomioidaan pelaajan taidollinen sekä henkinen kehitystaso ja haluammekin auttaa jokaisen pelaajamme kohti omaa huippuaan.

Kun uusi pelaaja aloittaa FC Jazzissa, tärkein tehtävämme on saada pelaajaan kipinä jalkapalloa kohtaan. Tuo kipinä voi sytyttää roihun, joka parhaassa tapauksessa säilyy läpi eliniän rakkautena lajiin.

Lapsiurheiluvaiheessa (4-12 -vuotiaat) pidämme tärkeänä, että toiminta on hauskaa ja opettavaista sekä mahdollistaa monipuolisen liikunnallisuuden kehittymisen.

Toiminnasta kiinnostuneet sekä lisätietoja kaipaavat, ottakaa yhteyttä junioripäällikkö Jukka Paleniukseen, sähköpostitse jukka.palenius@fcjazz.com tai puhelimitse 044 237 9739. Voit myös ilmoittautua TÄSTÄ.
Seuran uusimmat