FC Jazz/KF yj 3-3 tasapeliin TPS vastaan C15 ELL-sarjassa
Julkaistu: 15.04.2018 00.00

Lauantaina 14.4. sarjan kotiavuksessa FC Jazz/KF yj otti avuspisteen 3-3 lukemiin lopulta päättyneessä vauhdikkaassa ja vaiherikkaassa ottelussa.

Kotijoukkueelta ottelu oli tasaisen hyvää tekemistä ja maalipaikkoja luotiin, ensimmäisellä puoliajalla FC Jazz/KF yj maalit iski Niilo Mäkelä upeilla suorituksilla, ensimmäisen kovalla laukauksella yläkulmaan ja toisen läpiajosta sijoitus. Toisen jakson maalin viimeisteli Justus Rantanen siirtäen kotijoukkueen 3-2 johtoon. Katkeraa kalkkia tuli kuitenkin vielä yliajalla kun omasta tekopaikasta ei maalia saatu ja vastahyökkäyksestä TPS tuli tasoihin.

Ihan hyvin pelillisesti oltiin mukana, joten kolme pistettä oli saatavilla, mutta avauspistekin sarjassa on jotain kovaa TPS vastaan. Koko joukkue teki hartiavoimin töitä. Taas kylläkin ottelu tarjosi tunteiden vuoristorataa, kun vastustaja tuli viime hetkillä tasoihin. Samoin kävi viime vkl GrIFK vastaan. Näistä vaan pitää ottaa oppia ja kyllä se myös kasvattaa, vaikeuksien kautta nyt haetaan voittavaa kulttuuria, mietiskelivät Seth Abladen poissaollessa ottelussa valmennusvastuussa olleet Saku Laaksonen ja Miro Varhelahti.

Seuraavana viikonloppuna Herralahteen saapuu sarjan kahdella voitolla aloittanut PK-35, su 22.4. klo 13.