FC Jazz P07 kutsuu uusia pelaajia joukkueeseen
Julkaistu: 16.12.2017 00.00

FC Jazz P07 kutsuu uusia pelaajia joukkueeseen

Vuonna 2007 syntyneiden ikäkausijoukkue etsii uusia pelureita ryhmäänsä. Tervetulleita ovat niin enemmän kuin vähemmän pelanneet jalkapallosta innostuneet lapset. Joukkue osallistuu Miniliiga-, Länsirannikonliiga-, ja Leikkimaailma-sarjoihin, talvella pelaamme myös futsalia kahdella joukkueella. Miniliigaan osallistuu Suomen kärkijoukkueet. Länsirannikonliiga on alueellinen kilpasarja, johon osallistutaan yhteistyöjoukkue Karhu-Futiksen kanssa kilpa- ja haaste ryhmällä. Leikkimaailmaan osallistuvat pääasiassa Satakunnan joukkueet. Joukkueen päätapahtuma on heinäkuussa järjestettävä Pori Cup. Joukkueella on tapahtumia n. viisi kertaa viikossa. Arkipäivisin harjoituksia on neljä/viikko ja viikonloppuisin pelit. Viikkotapahtumat voi tarkistaa erikseen joukkueen kalenterista.

Joukkueen päävalmentajana toimii Vesa Furuholm (UEFA B), joka on FC Jazzissa valmentanut usean vuoden ajan. FC Jazzin lapsivalmennuksessa panostetaan pelaajakehitykseen, joka huomioi pelurin taidollisen ja henkisen kehitystason. FC Jazzin harjoittelun avainasioita ovat taidon, pelikäsityksen ja liikunnallisuuden monipuolinen kehittäminen, kohti omaa huippua. Muiden urheilulajien harrastaminen ei ole este joukkueessa pelaamiselle.

Kaikki pelaajat maksavat FC Jazzille seuramaksun. Seuramaksun suuruus on vuonna 2018 yhteensä 330 euroa/pelaaja (110/maksuerä). Seuramaksulla ylläpidetään seuran hallintoa ja kehitetään seuran toimintaa.

Lisäksi joukkue kerää pelaajilta joukkuemaksun, joka on 30 €/kk. Joukkuemaksu laskutetaan kuukauden tai sovittaessa muutamassa erässä. Joukkuemaksulla korvataan joukkueen toimintakustannukset (valmennus-, turnaus-, kenttä- ja varustemaksut yms.). Joukkuemaksu on vuodessa yhteensä 360 €/pelaaja.

Uudet pelaajat voivat harjoitella ja pelata joukkueen mukana kuukauden ilman maksuja.

Lisätietoja: Sari Kaila, Joukkueenjohtaja (sari.kaila@hotmail.com; puh: 040 8396682); Vesa Furuholm, Päävalmentaja (vesa.furuholm@gmail.com; puh: 040 7064886)

Tervetuloa mukaan joukkueeseen!

Seuran uusimmat