Italy International Cup, Bellaria 7.-9.9.2018 kokemusta
Julkaistu: 26.09.2018 00.00

Italy International Cup, Bellaria 7.-9.9.2018 kokemusta

Matkaan lähdettiin torstaina 6.9.2018, ensin henkilöautoilla Porista Helsinki-Vantaan lentokentälle. Joukkue koostui 13 pelaajasta, kahdesta valmentajasta, huoltajasta, joukkueenjohtajasta sekä vanhemmista ja sisaruksista. Helsingistä lennettiin Milanoon ja siitä jatkettiin bussilla Bellariaan, Riminin viereen. Siellä majoituttiin hotelliin puolen yön aikaan, pelaajat kolmen hengen huoneisiin.

Cupin lohkoja oli viisi kappaletta, ja jokaisessa oli lohkossa oli neljä joukkuetta. Joukkueet oli pääasiassa Italiasta, me edustimme ainoana Suomea.

Pelit alkoivat perjantaiaamuna. Ensimmäinen vastustaja oli Rimini United joka voitettiin 11-0. Toinen peli oli illalla, joten palasimme hotellille välillä lounastamaan, mereen pulahtamaan ja hotellille lepäämään. Illan toinen vastustaja oli Genoa, lopputulos oli häviö 6-1.

Kolmas peli oli lauantaiaamuna, vastustajana oli Imolese . Hävittiin 2-0. Jatkopeli oli vielä lauantai-iltana Forlia vastaan. Peli oli jännittävä loppuun asti, koska virallisen peliajan jälkeen peli oli tasan, mutta pilkkukisan jälkeen hävittiin 8-7.

Sunnuntaina käytiin katsomassa vielä loppuottelu ennen kotiin lähtöä. Samassa bussissa matkusti myös Venäjän P05-joukkue (voittivat finaalin!) Bolognan lentokentälle. Sunnuntai-maanantai välinen yö nukuttiin Milanossa, lähellä lentokenttää koska paluulento tapahtui maanantaina aamupäivästä.

Joukkueen loppusijoitus oli 12.

Kotiin tuliaisena tuotiin kokemusta peleistä, Italian liikenteestä ja mukavasta joukkueen yhteishengestä... ja kysymys; koska lähdetään taas Italiaan pelaa? ;)

Joukkueen pelaajat: Milja Toivonen, Eetu Salmi, Anton Ojala, Joel Peltonen, Arttu Furuholm, Tuomas Salo, Otto Wiik, Elis Kaila, William Joukanen, Veeti Kärkkäinen, Simo Männistö, Arttu Takala ja Ayooub Bousrour.



Seuran uusimmat