FC Jazz A20 päätti ykkösen sarjansa kärkiottelussa TPS vastaan
Julkaistu: 06.09.2019 00.00

FC Jazzin A-nuoret kohtasi sarjan kärkipelissä kovan TPS:n Parkin kentällä Turussa ja samalla päätti 1Div syyskierroksen omalta osaltaan.
Harmittavaan viime hetken maaliin TPS nappasi voiton lukemin 2-1.
Edelleen nautittavaa peliä esittänyt FC Jazz jatkoi hyvässä vireessä vaikka ahtaalle ottelun alussa vähän joutuikin. FC Jazz oli kuitenkin jatkuvasti vaarallinen vastahyökkäyksissä ja loi lähes puolen tusinaa maalipaikkaa, vain terävyys puuttui viimeistelyssä.
Ekan jakson lopussa TPS sai painotusjakson ja kulman jälkitilanteesta kotijoukkue siirtyi 1-0 johtoon ja tauolle mentiin näissä lukemissa.
FC Jazz tuli tauolta päättäväisenä ja pisti pelin tasoihin kun 55min Jaakko Malmivuori sai Mirolta hyvän rajaheiton kuljetti lähelle boxia harhauttaen pari pelaajaa ja laukoi tulisesti alakulmaan, ansaittu tasoitus. Toinen jakso oli FC Jazzilta tasapainoista pelaamista ja TPS pysyi vaara-alueilta pois.
Pelattiin jo yliaikaa kun oikealta lähtenyt TPS pelaajan matala keskitys kimpoili monen pelaajan jaloista suoraan tyhjään paikkaan johon TPS pelaaja ennähti ekana ja siirsi FC Jazzin harmiksi pallon maaliin. Ottelu päättyi näihin 2-1 tappio lukemiin.

Joukkue ansaitseee kehut jälleen intohimostaan ja rennon kilpailuhenkisestä fiiliksestä pelata vauhdikasta futista.
Tällä hetkellä kun joukkueilla on eri määrä pelejä pelattuna johtuen noista luovutuksista, niin FC Jazz on vielä kiinni SM-karsintasarjaan pääsystä.
Pelien osalta kausi päättyi tähän ja on ollut hieno matka kevään II-Div sarjasta nousu syyskierrokselle I-Div otteiden jatkuessa mainiosti.
Hatun nosto ja iso kiitos joukkueen pelajille, nopeasti asiat tiivistäen valmentaja Saku Laaksonen sanaili.