FC Jazzin A-nuoret kotivoittoon vauhdikkaassa pelissä RaiFu vastaan
Julkaistu: 08.05.2019 00.00

FC Jazzin A-nuoret janosivat takaisin voittojen tielle kun vastaan asettui ke-illan myöhäisottelussa RaiFu Raisiosta Herralahden kentällä.

FC Jazz ja RaiFu tarjosivat vauhdikkaan A20 II-Divisioonan ottelun. FC Jazz aloitti pirteästi hakien heti vahvastyi johtomaalia ja kuin yllättäen ekasta hyökkäyspään tilanteestaan vierailijat menivät kuitenkin 0-1 johtoon hyvällä laukauksella. FC Jazz jatkoi vauhdikasta peliä ja loppuun asti pelaamisesta saatiin mallia kun Ville Koskinen riisti vastustajalta pallon ja siirsi sen Jasse Mäenpäälle, joka herkutteli 1-1 tasoituksen ottelun 18min.
Tauolle mentiin 1-1 lukemissa: Toiselle jaksolle FC Jazz vauhti säilyi ja vierailijat putosivat kyydistä, maali roikkui ilmassa mutta ei vaan tuntunut tulosta tulevan. Maalikehikkoja kolisuteltiin eikä rankkaristakaan maalia. Lopulta viimeisillä minuuteilla Mostafa päästi kotijoukkueen pinteestä tekemällä voittomaalin ottelun 89min.

Välillä vauhtia oli enemmän kuin järkeä mut ei se mitään virkamiestouhua tarvi olla ja edelleen joukkue jaksoi pelata 90min sekä viimeisteltiin lopulta voittoon tarvittava maali ansaitusti, pelaajien hyvään peli-ilmeeseen iloisena ollut valmentaja Saku Laaksonen kertaili.

FC Jazz - RaiFu
8min 0-1 vastustaja
18min 1-1 Jasse Mäenpää
89min 2-1 Mostafa