FC Jazz haki vierasvoiton sarjakärjeltä su 19.5.
Julkaistu: 19.05.2019 00.00

FC Jazzin A-nuoret hakivat mukavan vierasvoiton kun Ylöjärven Ilves taíttui lukemin 2-3.FC Jazz aloitti hyvin pitäen palloa vastustajan kenttäpuoliskolla ja hakien johtomaalia.Ottelun 10 min FC Jazz menikin 1-0 johtoon kun Jaakko Malmivuori harhautteli vastustajat ja sijoitti takakulmaan. FC Jazz jatkoi tilanteiden rakentamista mutta ilman maaleja ja tauolle mentiin näissä lukemissa.

Toiselle jaksolle kotijoukkue teki paljon vaihtoja ja saikin hieman lisävauhtia peliinsä ja tuli tasoihin. FC Jazz kuitenkin vastasi kun 70min Joonatan Tuovinen pamautti rankkualueen rajalta yläriman kautta 2-1 vierasjohdon, maalin teki hyvän esityön Kalle Kallio. Kotijoukkue kuitenkin kuittasi pari minuuttia tästä pienen uinahduksen avittamana jälleen tasoihin. FC Jazz jatkoi maltilla ja meni edelleen nyt pitävään johtoon kun 84min jälleen Joonatan Tuovinen sai namupassin Jasselta ja Jonden painava laukaisu upposi takayläkulmaan.

Hyvä voitto ja kivat fiilikset. Mukavasti pojat taas jaksoivat pelata, vaikka oltiin hieman kapealla miehistöllä mukana ja kuumasta ilmasta huolimatta.
Seuraava peli onkin sitten derby to 23.5. klo 19, kun Herralahteen saapuu MuSa.

Ylöjärven Ilves - FC Jazz
10min 0-1 Jaakko Malmivuori
50min 1-1 vastustaja
70min 1-2 Joonatan Tuovinen
71min 2-2 vastustaja
84min 2-3 Joonatan Tuovinen