FC Jazz A20 päätti sarjan voittoon Derbystä la 12.9. Luvialla
Julkaistu: 11.09.2020 00.00

FC Jazz A lähti Derbyssä kirkastamaan kilpeään sarjan viimeisellä kierroksella.
FC Jazz aloittikin ottelun vahvasti ja hallitsi pelitapahtumia tosin viimeisissä syötöissä ja maalipaikoissa hieman hätäiltiin.
Ottelun 35min avausmaali syntyi kun hyvän hyökkäyksen päätteeksi Jasse Mäenpää ohjasi Niilo Mäkelän hyvästä keskityksestä Jazzin 1-0 johtoon ja tauolle mentiin näissä lukemissa. Toinen jakso noudatti samaa kaavaa, tilanteita syntyi mutta maali odotti. Vasta ottelun 82min Kalle Kallio pääsi sijoittamaan Jazzin 2-0 karkumatkalle ja näihin lukemiin ottelu päättyi.
Vaikka syyskierros ei mennyt aivan niin kuin tavoiteltiin, mutta sarja päätettiin hienosti voittoon. Möskään omiin ei mennyt tänään yhtään Kalle Ahtiaisen taakse vaatien tosin gameseiverin sekä tyylikkäästi Viile Aaltosen johtaman puolustilinjan vahvan pelaamisen, kertaili valmennuskaksikko Laaksonen ja Maunu.