FC Jazzille A20 Derbystä voitto ke 21.8.
Julkaistu: 21.08.2019 00.00

FC Jazzin A-nuoret ottivat Derbystä voiton kun paikallisvastustaja MuSa kaatui lukemin 3-4 "Wembleyllä" ke 21.8. pelattussa ottelussa.

FC Jazz aloitti ottelun vauhdikkassti ja hallitsi peliä mennen johtoon jo ottelun 3min kun Jasse Mäenpää siirsi Jazzin 0-1 johtoon. 12min pelattu ja Jazz siirtyi 0-2 johtoon Jassen vapaapotkulla boxi kaarelta. Ottelun alku näytti hyvältä ja kunnes hieman sattumienkin kautta MuSa pääsi peliin mukaan tehden minuutin välein 24 ja 25min osin onnekkaastikin 2-2 tasoihin. MuSa sai tästä lisää virtaa ja meni johtoon vielä enne tauko 3-2 kun Jazzissakin pelannut Ville Hakoniemi tulitti puolvolleystä yläriman alle.
Tauolta Jazz tuli taas hyvin peliin ja painoi väkisinkin MuSan puolustuskannalle. Jaakko Malmivuori osoitti tahtoa ja taitoa 56min kun pitkän kuljetuksen jälkeen pamautti runsaasta 20 metristä pallon vasempaan yläkulmaan lukemiksi 3-3. Vauhdikas ottelu sai jatkoa ja kentälle jälleen hyvin vaihdosta tullut vielä B-juniori Joonatan Lehto sijoitti hienosti boxin rajalta Jazzin johtoon 3-4. Tapahtumarikas ottelu päättyi lopulta näihin lukemiin ja näin FC Jazzille hieno voitto Derbystä!

Oli mahtava seurata poikien tekemistä ja alku oli energien ja tehokas. Ehkä hieman hyvän olon tunnetta tuli puseroon ja kaveri pääsi peliin mukaan. Osoitimme tänään jälleen osaamista ja peliin heittäytymistä tullen takaisin peliin ja kääntäen sen vielä eduksi. Hienoa, että saatiin Derbyn mukaisesti vauhdikas ja tapahtumarikas ottelu. Hyvä fiilis joukkueessa ja tekemisen meininki, iloitsi valmentaja Saku Laaksonen.

Pelit jatkuvat jälleen su 25.8. kun Herralahteen saapuu TPV.