FC Jazz A20 tappioon vahvaa FC Hakaa vastaan la 25.7.
Julkaistu: 24.07.2020 00.00

FC Jazz jatkoi sarjaa vieraspelillä perinteikästä ja uutta nousua tekevää FC Haka vastaan.
Joukkueet kohtasivat runsas kuukausi sitten ja tällöin Haka oli parempi, tosin FC Jazz pelasi silloin lähes koko matsin vajaalla.
Eikä alkanut paljoo paremmin tämäkään kun jo 1min pelin jälkeen palloa kaivettiin maalista Hakan siirryttyä 1-0 johtoon.
Hankala alku näkyi heti tekemisessä ja otimme hieman vastaan, puolen tunnin kohdalla pelin olleessa 3-0 sai FC Jazz pelistä paremmin kiinni ja
kavennus 3-1 tapahtui 44min kun Jaakko Malmivuori puski hienosti takakulmaan Joonatan Tuovisen kulmapotkusta.
Tauolle kuitenkin mentiin 4-1 lukemissa kun oltiin hieman huolimattomia ja päästettiin vielä kotijoukkue kuittaamaan, peliin uudelleen mukaan pääseminen tyrehtyi sitten siihen. Toisella jaksolla Haka pääsi vielä rokottamaan pari kertaa.
Kotijoukkue Haka pelasi tänään vahvalla ryhmällä ja ansaitsi voittonsa. Ajoittain saimme myös painetta ja luotua paikkoja, mutta viimeinen silaus jäi vajaaksi. Otetaan tästä hyvät asiat mukaan sekä parannateaan niitä missä emme onnistuneet ja mennään positiiivisella mielellä kohti uutta peliä su 2.8. kotikentällä LoPa vastaan, kertaili valmentaja Saku Laaksonen.