Perhefutis alkaa
Julkaistu: 08.05.2019 00.00

Perhefutis alkaa

FC Jazz käynnistää Perhefutistoiminnan tänään keskiviikkona 8.5. Herralahden kentällä. Syyskuun loppuun asti toimintaa järjestetään keskiviikkoisin kahdessa ryhmässä seuraavasti:

  • klo 17-18 liikutetaan 2016-2017 -syntyneitä lapsia perheineen
  • klo 18-19 liikutetaan 2012-2015 -syntyneitä lapsia perheineen

Valtakunnallinen Perhefutis-toiminta on osa Palloliiton Volkswagen-yhteistyökumppanuutta ja sen tarkoituksena on tarjota aikuiselle ja lapselle yhteistä liikunnallista tekemistä, oppimista ja hauskanpitoa kiireettömässä ympäristössä. 45min mittaisen harjoituskerran aikana liikutaan monipuolisesti, harjoitellaan motorisia perustaitoja, kuten juokseminen, kaatuminen, hyppääminen, heittäminen ja potkaiseminen, lisäksi tutustutaan ryhmässä toimimiseen, mutta myös lapsen ja aikuisen yhteisten positiivisten liikuntakokemusten vahvistaminen on suuressa roolissa.

Ilmoittautumisia on tullut mukavasti, mutta ryhmissä on silti hyvin tilaa ja mukaan toimintaan voi lähteä koska vaan. Paikalle voi myös tulla tutustumaan ilman ilmoittautumista ja liittyä mukaan myöhemmin.

Perhefutiksen hinta on 75€ / osallistuva lapsi ja toiminta sisältää innostavan ohjauksen ja hauskan liikuntakokemuksen lisäksi vakuutuksen lapselle.

Ilmoittautumisen voi tehdä seuraavan linkin takaa: https://juniorit.fcjazz.com/lomakkeet/8114/1cc495d...

Herralahden kenttä sijaitsee Paanakedonkadun varrella, autolla kentän viereen pääsee Kuninkaanlahdenkadun kautta, elektroniikkamyymälän vierestä.

Tervetuloa!

Seuran uusimmat