FC Jazzin A-nuoret jyräsi 3-2 kotivottoon HJS vastaan su 28.4.
Julkaistu: 26.04.2019 00.00

FC Jazzin A-nuoret jatkoivat hyvää kevät virettä kun sarjan kotiavaukseen vastaan asettui su 28.4. Herralahden pyhättöön HJS Hämeenlinnasta.

FC Jazz aloitti ottelun hakien hieman pelirytmiä ja HJS oli hallitsevampi pelatan nopeaa ja hyvää syöttöpeliä.
Kotijoukkue sai kuitenkin muutaman paremman hyökkäyksen ja Miika Koiviston keskityksestä Jaakko Malmivuori pääsi nikkaamaan päällään 1-0 kotijohdon. HJS kuitenkin rynnisti vahvasti ja tasoitti sekä meni johtoon muutaman minuutin sisällä 17min ja 19min tekemilää maaleillaan.
Tauolle mentiin 1-2 lukemissa: Toiselle jaksolle FC Jazz paransi peliä ja vierailijat putosivat kyydistä kun FC Jazz rynnisti väkisin rinnalle ja lopulta ohi. Ensin 65min IIvari Kulju puski pelin tasoihin Joonatan Tuovisen hyvästä kulmapotkusta ja ottelun 83min Jaako Malmivuori sivalsi maalin edustalta vasurillaan pallon yläkulmaan jälleen Miika Koiviston keskityksestä.

Joukkue jaksoi lopulta pelata paremmin 90min kuin vastustaja sekä viimeisteltiin lopulta voittoonkin tarvittavat maalit, pelaajien reippaaseen peli-ilmeeseen jälleen tyytyväisenä myhäillyt valmentaja Saku Laaksonen kertaili.

FC Jazz - HJS
8min 1-0 Jaakko Malmivuori
17min 1-1 vastustaja
19min 1-2 vastustaja
65min 2-2 IIvari Kulju
83min 3-2 Jaakko Malmivuori