FC Jazz A-nuoret vireessä ykkösen kotiavauksessa to 1.8.
Julkaistu: 01.08.2019 00.00

FC Jazzin A20 nuoret jatkoivat hyvässä vireessä ykkösen kotiavauksessaan TaFa vastaan Herralahden kentällä.
FC jazz lähti otteluun pyörremyrskyn lailla ja 13 min pelin jälkeen taululla komeilivat 3-0 lukemat.
Ensin iivari Kulju puski kulmasta ja sivuvaparista Samuli Laine antaen jo ekaan maaliin hienon kulman.
Tämän jälkeen Iivarin pitkän "läpi"syötön peään kirmasi Ville Koskinen ja sijoitti jo lukemat 3-0.
TaFa pääsi ekan jakson loppupuoliskolla hieman peliin sisään ja sai kavennettua 3-1 ja tauolle näissä lukemissa.
Toisella jaksolla alkoi kotijoukkueelta hieman jalka painaa ja vierailijat painostivat, mutta tyylikkäästi puolustettiin ja pidettiin vierailijat pois maalipaikoilta. Loppupuolella pari erinomaista vastahyökkäystä takasivat hienon voiton 5-2 lukemin.
Ville Koskinen jälleen läpiajosta Alex Neiramaan hienosta esityöstä sekä samoin B-ikäinen Joonatan Lehto sijoitti alakulmaan
vastahyökkäyksen päätteeksi.
Oli mahtava seurata poikien tekemistä ja alku oli energien ja tehokas. Hyvä fiilis joukkueessa ja tekemisen meininki, iloitsi valmentaja Saku Laaksonen.
Seuraaava koitos on jo tiistaina 6.8. Turussa ja vastaan tulee yksi sarjan ennakkosuosikeista Inter.