FC Jazz A-nuorilla vauhdikas ottelu ti 6.8. Turussa, FC Inter lopulta voittoon
Julkaistu: 06.08.2019 00.00

FC Jazzin A20 nuoret vierailivat Turussa Kupittaan hyväkuntoisella nurmikentällä, kun vastassa oli sarjan ennakkosuosikki FC Inter.
Vauhdikas ja maalirikas ottelu päättyi lopulta Interin 7-3 voittoon.
FC jazz lähti otteluun jälleen hyvin ja hallitsi tapahtumia ja sai luotua painetta Interin päätyyn ja maalipaikkoja.
Puolen tunnin pelin jälkeen Inter sai nopean vastahyökkäyksen, jonka käytti hyväkseen 1-0. Pari minuuttia tästä Ja FC Jazz tasoitti kun Jassen laukauksen maalivahti torjui eteen ja Ville Koskinen oli hienosti paikalla tasoittaen 1-1. Eka jakso oli FC Jazzin, tiivis puolustus ja hallitut hyökkäykset.
Toinen jakso alkoi Jazzin kannalta huonosti kun kotijoukkue meni 48min rankkarilla 2-1 johtoon. Ottelussa Jazzin mahdollisuudet olivat koko ajan nähtävillä ja näin tapahtuikin kun ottelun 51min ja 60min Rasmus Laaksonen meni röyhkeästi kahdesti läpi puolustuslinjan ja viimeistellen upeasti molemmilla kerroilla jazzin jo johtoon 2-3, upeat syötöt näihin antoi Miro ja Jolle.
Valitettavasti tämän jälkeen Inter sai myös pari pikamaalia, tasoituksessa hieman tuomarinkin pienoisella avustuksella ainakin Jazzleirin mielestä.
Tämä hiukan sekoitti peliä ja ottelun tempo iski hieman väsymystä. Lopussa Inter pääsi vähän kaunistelemaan lukemia, eikä ne kuvaa pelin tapahtumia.

Osoitimme tänään jälleen osaamista ja peliin heittäytymistä. Oli harmi, ettei se lopulta tuonut tulosta. Pieni väsymys loppupuolella iski, kun oltiin yhdellä vaihtomiehellä liikkeellä ja vaihtokin tehtiin jo 20min jälkeen sekä pari toipilasta kentällä. Pitää myös muistaa, että Inter on lähes "ammattilaisjoukkue" näin juniorijoukkueena. Vaikka tappio aina harmittaakin niin siitä huolimatta hyvä fiilis huokui joukkueesta ja peleissä tekemisen meininki, kun seuraavaa jo kopissa ja paluumatkalla odoteltiin, iloitsi valmentaja Saku Laaksonen.

Seuraaava koitos tuleekin jo lauantaina 10.8. Herralahdessa klo 16.30 alkaen ja vastaan tulee FC Haka.
Tervetuloa seuraamaan vauhdikasta futista !