FC Jazz A20 taipui lopussa kotitappioon FC Interiä vastaan la 22.2
Julkaistu: 20.02.2020 00.00

FC Jazz jatkoi A20 poikien SM-karsintapelejään kotipelillä FC Interiä vastaan. Ottelu pelattiin tällä kertaa hyvissä olosuhteissa Karhuhallissa.
Joukkueet esittivätkin varsin vauhdikasta futista ja kotijoukkue FC Jazz pelasi toistaiseksi sarjan parhaan pelinsä,vaikkei pelistä loppujen lopuksi palkintoa pisteiden muodossa saanut.
FC Jazz hienokseltaan hallitsi ekaa jaksoa ja loi runsaasti tilanteita laukoen myös hanakasti, pallo saatiin lopulta vain ylärimaan.
Toisella jaksolla alkoi sitten maalejakin syntyä kun 67 min kohdalla Jazz rakensi hyökkäystä vasemmalla laidalla ja Jaakko Malmivuori syötti Rasmus Laaksoselle joka pienten harhautusten jälkeen laukoi rankkarialueen rajalta hienosti takakulmaan 1-0 johtoon. Ottelu näytti kääntyvän kotijoukkueelle, mutta musta viisminuuttinen tuhosi haaveet täydestä pistepotista. FC Inter teki 81 min ja 84 min kaksi maalia hieman kotijoukkueen huolimattoman puolustamisen jälkeen. Yliajalla vierailija vielä kaunisteli lukemia.

Hyvä taistelu ja paras pelimme, tosin pisteitä ei tullut joten ei voi olla tyytyväinen. Pienestä oli kiinni, olisimme voineet olla vielä tehokkaampia kun tilanteita oli, lopulta Inter näytti tehokkuutta 10 minuutissa, päävalmentaja Sami Rintanen mainitsi.

Pelit jatkuvat ensi la 29.2. vieraspelillä FC Honkaa vastaan.