FC Jazz A20 jäi tasapeliin ÅiFK vastaan Turussa su 16.8.
Julkaistu: 15.08.2020 00.00

FC Jazz jatkoi avausvoiton metsästämistä vieraspelissä ÅiFK vastaan Turussa.
Jazzin A20-nuoret avasivat ottelun jälleen vauhdikkaasti ja vierailija laitettiin heti ahtaalle. Jo ottelun 3.minuutilla päättäväinen pelaaminen tuotti tulosta ja Rasmus Laaksonen pitkän kuljetuksen jälkeen laukoi alakulmaan vierailijat 0-1 johtoon. Ottelu jatkui Jazzin luodessa paikkoja ja lisämaali (t) roikkui ilmassa. Ja kun ei mennyt niin ÄiFK sai muutaman vastahyökkäyksen ja teki yhdestä maalin vähän ehkä onnekkaastikin. Tauolle mentiin näissä 1-1 lukemissa.
Ottelun toinen jakso oli hieman sekavaa vaikka painoimme ja haimme voittomaalai. Se jäi kuitenkin tulematta, paikoista kaksi tolppalaukausta ja muutma läheltä piti tilanne.

Tähän tasuriin oli sitten tyytyminen, eikä se oikein riitä tasaisessa sarjassa. Pelejä on kuitenkin vielä jäljellä ja positiivisella mielellä mennnään kohti uutta peliä avausvoiton saamiseksi, sanoi valmentaja Saku Laaksonen.