FC Jazz A20 taipui Kaapon kyydissä Herralahden iltavaloissa to 3.9.
Julkaistu: 03.09.2020 00.00

Vahvan elokuun pelannutta vierailijaa lähdettiin haastamaan ja hakemaan voittoa, kun pisteet ovat kiertäneet vähän liikaakin.
FC Jazz aloitti ottelun vahvasti ja hallitsi pelitapahtumia mennen 21min ansaitusti johtoon 1-0 Jaakko Malmivuoren viimeisteltyä hyvän hyökkäksen jälkeen.
Ekan jakson loppua kohden Kaapo pääsi hieman peliin mukaan ja 35min kuin varkain pääsi tasoittamaan 1-1. Vielä 1.puoliajan yliajalla Kaapo sai sivuvaparin ja tekivät siitä ns. koppimaalin 1-2. Toiselle jaksolla FC Jazz yritti, mutta ei onnistunut ja Kaapo karkasi lopulta ansaiten voittonsa.
Joukkue aloitti hyvin, mutta pari takaiskua käänsi ottelun vieraille ja meidän pelaamisesta loppui usko, harmitteli valmennuskaksikko Laaksonen ja Maunu.