Kausi on käynnistynyt
3.12.2019 22:02 Uutiset / P13 2007

FC Jazz/Karhu-Futis yj

Vuonna 2007 syntyneiden ikäkausijoukkue etsii uusia pelureita ryhmäänsä. Tervetulleita ovat niin enemmän kuin vähemmän pelanneet jalkapallosta innostuneet nuoret. Kaudella 2020 joukkue osallistuu Suomen Palloliiton Länsi-Suomen piirin eri sarjatasoihin usealla joukkueella – jokaiselle pelaajalle järjestyy oman taitotason mukaisia pelejä. Talvella pelaamme myös futsalia. Sarjojen lisäksi pyrimme kauden mittaan osallistumaan muutamaan turnaukseen kotimaassa ja mahdollisesti myös ulkomailla. Joukkueharjoituksia on neljä kertaa viikossa. Kaikki tapahtumat voi tarkistaa erikseen joukkueen kalenterista.

Joukkueemme on tehnyt muutaman vuoden ajan yhteistyötä Karhu-Futiksen 07-joukkueen kanssa ja yhteistyö jatkuu edelleen. Kaikki harjoitus- ja pelitapahtumat järjestetään yhteistyössä Karhu-Futiksen kanssa. Tämä mahdollistaa kaikille ympäristön, jossa voi kehittää itseään samantasoisten pelureiden kanssa.

FC Jazzin valmennuksessa panostetaan pelaajakehitykseen, joka huomioi pelurin taidollisen ja henkisen kehitystason. FC Jazzin harjoittelun avainasioita ovat taidon, pelikäsityksen ja liikunnallisuuden monipuolinen kehittäminen, kohti omaa huippua. Muiden urheilulajien harrastaminen ei ole este joukkueessa pelaamiselle.

Uudet pelaajat voivat harjoitella ja pelata joukkueen mukana kuukauden mittaisen tutustumisjakson ilman maksuja.

Lisätietoja:

Tuomo Törö, joukkueenjohtaja (puh: 0400 856089, P2007@fcjazz.com)


   
Lisää uutisia
P15/14 2005/2006 Harraste
Kategoriat