FC Jazz A20 nuorille tyly lopputulos LoPa vastaan su 2.8. Herralahdessa
Julkaistu: 02.08.2020 00.00

Jazzin A20-nuoret jahtasivat avusvoittoa LoPa vastaan Herralahdessa, muta lopputulos oli lopulta kotijoukkueelle iso pettymys.

Jazzin A20-nuoret avasivat ottelun vauhdikkasti ja vierailija laitettiin heti ahtaalle. Jo ottelun toisella minuutilla vahva prässi tuotti tulosta ja Eetu Vahekoski
riisti vastustajalta pallon ja pääsi sen jälkeen hyvältä paikalta laukomaan FC Jazzin johtoon. Ottelu pysyi täysin Jazzin hallussa ja Jaakko Malmivuori laukoi puolen tunnin kohdalla Jazzille 2-0. Tauolle mentiin näissä lukemissa vaikka useampaankin osumaan oil paikkoja.
Ottelun toinenkin jakso alkoi kotijoukkueen hallinnalla ja kaikki näytti hyvältä. Loppupuolella 70min kohdilla vierailija sai kuin varkain kavennusmaalin ja se herätti heidän peliin mukaan. FC Jazz hieman jäätyi, mutta mitään vaaraa ei ollut havaitavissa. Kuitenkin niin kuin urheilussa voi käydä, LoPa sai kaksi tilannetta ja kuin ihmeen kaupalla molemmista vierailijat isikivät maalin. FC jazz oli ihmeissään ja epäuskoisia, että ottelu kääntyi näin.

Avausvoittoa jäi saavuttamatta emmekä pystyneet ratkaisemaan ottelua lopullisesti, vaan jäätiin odottelemaan 2-0 tianteessa. Tuhlailu maalipaikoissa tuli sitten lopulta kohtalokkaaksi, ihmetteli lopun käännettä myös valmentaja Sami Maunu.