FC Jazz 2011 kutsuu uusia pelaajia joukkueseen
Julkaistu: 20.07.2020 00.00

FC Jazz 2011 kutsuu uusia pelaajia joukkueseen

Tervetuloa pelaamaan ja harjoittelemaan!

FC Jazzin vuonna 2011 syntyneiden ikäkausijoukkue etsii uusia pelureita jo ennestään mahtavaan pelaajaryhmäänsä. Tervetulleita ovat, niin enemmän kuin vähemmän pelanneet jalkapallosta innostuneet lapset.

Tällä hetkellä joukkueessa on 27 reipasta pelaajaa.

Joukkuetta valmentaa viisi innokasta ja osaavaa valmentajaa ja heidän tukenaan on kaksi loistavaa joukkueenjohtajaa sekä mainio somevastaava ja kioskihommat hoituu myös upeasti joka tapahtumaan.

Joukkue osallistuu syyskauden aikana eliitti, kilpa, haaste -ja harrastetason turnauksiin pääosin Porin, Länsi-Suomen alueella sekä myös Pohjanmaan ja Uudenmaan alueilla. Syksyllä ikäluokamme menee myös ensimmäistä kertaa SHA (Sami Hyypiä akatemia) kehityksen seuranta tapahtumaan Eerikkilään.

Joukkueella on harjoitukset kolme kertaa viikossa. Viikonloppuihin kohdistuu otteluita sekä turnauksia. Viikonlopun tapahtumat voi tarkistaa erikseen joukkueen kalenterista. Joukkueen harjoitteluajat ovat seuraavat:

Ma klo 16.30-18:00 UK tekonurmi

TI klo 16.30-18.00 UK Tekonurmi

TO klo 16:00- 17:30 Herralahti

FC Jazzin lastenvalmennuksessa panostetaan pelaajakehitykseen, joka huomioi pelurin taidollisen ja henkisen kehitystason.

FC Jazzin harjoittelun avainasioita ovat taidon, pelikäsityksen ja liikunnallisuuden monipuolinen kehittäminen. Muiden urheilulajien harrastaminen ei ole este joukkueessa pelaamiselle.

Kaikki pelaajat maksavat FC Jazzille seuramaksun. Seuramaksun suuruus on vuonna 2019 yhteensä 300 euroa/pelaaja (75€/maksuerä). Seuramaksulla ylläpidetään seuran hallintoa ja kehitetään seuran toimintaa.

Lisäksi joukkue kerää pelaajilta joukkuemaksun, joka on 30 €/kk. Joukkuemaksu laskutetaan kuukauden välein. Joukkuemaksulla korvataan joukkueen toimintakustannukset (valmentaja, turnaus-, kenttä- ja varustemaksut yms.). Joukkuemaksu on vuodessa yhteensä 360 €/pelaaja.

Uudet pelaajat voivat harjoitella ja pelata joukkueen mukana kuukauden ilman maksuja. Lisäksi joukkue tarjoaa uudelle pelaajalle pelipaidan.

Lisätietoja: Juha Falck, joukkueenjohtaja (P2011@fcjazz.com, puh: 040 833 2585); Antti Lamminen, päävalmentaja (antti.lamminen1@gmail.com), puh: 044 5379890

Seuran uusimmat