FIFA-seminaari Poriin
Julkaistu: 21.12.2017 00.00

FIFA-seminaari Poriin

FC Jazz on saanut Suomen Palloliitolta ja kansainväliseltä jalkapalloliitto FIFA:lta kunniatehtävän. FC Jazz isännöi tammikuussa pelattavan perinteisen Pori Winter Cupin yhteydessä FIFA:n valmentajaseminaaria, joka tuo kansainväliset kouluttajat ja nuorten huippupelaajakehitystyötä tekevät kotimaiset valmentajat Poriin.

Pori Winter Cup pelataan viikonloppuna 13.-14. tammikuuta B17- ja C15-ikäluokissa. FIFA-seminaari alkaa jo torstaina 11. tammikuuta.

Pori Winter Cup -turnaukseen osallistuu useita Suomen huippuseuroja ja se on perinteisesti myös nuorten maajoukkueiden pelaajatarkkailuturnaus, joten paikalla ovat myös nuorten maajoukkuevalmentajat.

  • Tämä on jo kahdeksas kerta, kun poikien maajoukkuevalmennus tulee paikalle Pori Winter Cupiin. Turnauksen erinomainen laatu on aina kerännyt kiitosta. Nyt saimme palkinnoksi FIFA:n valmentajaseminaarin järjestämisen, mikä on loistava asia, FC Jazzin puheenjohtaja Jarkko Westerlund iloitsee.

Pori Winter Cupin ottelut ovat avoimia yleisölle, joten kannattaa tulla tammikuussa (13.1.-14.1.) seuraamaan kotimaista nuorten huippujalkapalloa.

Seuran uusimmat