Pori Cup 2018 kutsut lähetetty
Julkaistu: 15.01.2018 00.00

Pori Cup 2018 kutsut lähetetty

FC Jazz järjestää Porissa 26.-29. heinäkuuta Pori Cup – turnauksen. Pori Cup on saavuttanut aseman Suomen merkittävimpien junioriturnausten joukossa. Turnaukseen osallistuu vuosittain yli 200 joukkuetta ympäri Suomea.

2008-ikäluokan sarjoihin on kutsuttu Poriin pelaamaan joukkueita ympäri Suomea. Laadukkaat kentät, sarjajaot sekä toimiva organisaatio ovat keränneet kävijöiltä paljon kiitoksia. Teemme kaikkemme, jotta Pori Cup 2018 olisi futisjunioreille ikimuistoinen elämys. Lisäksi turnauspäivän jälkeen pelurit voi viedä rentoutumaan vaikkapa Suomen parhaalle uimarannalle Yyteriin tai Kirjurinluodon piknik-puistoon.

P08:n sarjan pelit pelataan 27.-29.7.2018. Tänä vuonna sarjoja on kolme: eliitti-, kilpa ja haaste-sarjat. Eliitti-sarjaan on mukaan jo lupautunut TPS, SJK, TuNL, VJS, FC Jazz, VPS, NUPS, JJK ja Musan Salama. Muutama joukkuetta on vielä vahvistamatta. Useimmat eliitti-sarjan joukkueet ovat ilmoittaneet tulevansa myös kilpa-sarjaan ns. kakkosjoukkueilla. Eliitti- ja kilpa-sarjoihin osallistuminen edellyttää kutsua järjestäjiltä. Haaste-sarjaan voivat avoimesti ilmoittautua haaste- ja harraste-tason joukkueet. Mikäli joukkueenne haluaa kutsun eliitti- tai kilpa-sarjoihin, olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä FC Jazz 08:n joukkueenjohtajaan: tapio.hayhtio@gmail.com.

Sarjoihin mahtuu tietty määrä joukkueita, joten varmistattehan paikkanne turnauksessa hyvissä ajoin. Viime vuonna P08-sarjat tulivat täyteen helmi-maaliskuun vaihteessa. Ilmoittautumiset ja lisätietoa Pori Cupista löytyy osoitteesta http://www.poricup.fi/

Turnausjärjestäjä tarjoaa ikäluokkaan ilmoittautuneille joukkueille alennuksia, mikäli ne ilmoittautuvat sarjoihin useammalla joukkueella ja ottavat Pori Cupin ruokailu- ja majoituspaketin. Osallistumismaksuista tarjotaan seuraavat alennukset:
- 2. joukkueen osallistumismaksu 180 €,
- 3. joukkueen osallistumismaksu 160 €
- 4. joukkueen osallistumismaksu 140 €

Tervetuloa kesällä Poriin!


Seuran uusimmat