FC Jazzin B-nuorten kevään sarjat käyntiin
Julkaistu: 20.04.2018 00.00

FC Jazzin B-nuorten kevään sarjat käyntiin

Jazzin B-nuorten kevään sarjat käynnistyvät tällä viikolla.

B1-Divisioonassa FC Jazz on B-lohkossa, josta tuli erittäin mielenkiintoinen ja tasokas vaikka BSM-paikka jäikin saavuttamatta. SM-sarjaan
FC Jazzin lohkosta menikin 6 joukkuetta kymmenestä, joten kovasta lohkosta oli kyse.
Nyt B1Div mukana on mm. Turun aina vahva kaksikko TPS ja Inter sekä pääkaupunkiseudun FC Espoo, VJS ja FC Honka/2.

Talven ajan pelit SM-karsinnnassa ja turnaukset Wallsport Seinäjoella ja Pori Winter Cup ovat antaneet hyvän valmiuden tuleviin sarjoihin
ja tavoite onkin olla sarjan kärkipäässä.

Joukkue on täynnä potentiaalia ja FC Jazz lähteekin tavoittelemaan kärkisijoja kevään B 1-divisioonassa.
Lohko näyttää tasokkaalta, mutta jokainen vastustaja sarjassa on voitettavissa, sen eteentoki joukkueen pitää tehdä ahkerasti töitä jokaisessa harjoituksessa ja kehittää pelaamista sekä yksilöitä edelleen paremmaksi, kommentoi kolmatta vuotta FC Jazzin B- ja C-nuorissa päävalmentajana toimiva Seth Ablade.

Tavoitteenamme on olla viimeistään syksyllä omassa lohkossamme 2. parhaan joukossa ja näin ollen taata seuraavalle kaudelle SM-karsintasarjapaikka B-junioreille. Se vaatii kovaa ja sitoutunutta jokapäiväistä työtä tavoitteiden eteen mainitsee yksi joukkueen tukipilareista ja ikäluokan maajoukkueporttejakin kolkutteleva Christian Harjanne toteaa.

Lisäksi FC Jazz B pelaa myös B3-sarjaa, jossa joukkueita on Lounais-Suomen alueelta ja sarja alkoi jo ke 18.4. Herralahdessa kun FC Jazz pöllytti vastustajan MaPS peräti 10-0 sekä kuinkas muuten niin kyseisessä ottelussa Harjanne paukutti 4 maalia.

FC Jazzin B1 Div alkaa nyt la 21.4. klo 16.00 Herralahden kentällä, kun vastaan asettuu aina hyvästä juniorityöstä tunnettu FC Honka/2.

Tervetuloa seuraamaan Jazzin B-nuorten otteluita tulevana keväänä ja kesänä!

Seuran uusimmat