Leirielämää Levolla
Julkaistu: 15.06.2018 00.00

Leirielämää Levolla

Seuran kesätapahtumat saivat jatkoa heti kesäkuun toisella viikolla, kun neljä juniori-ikäluokkaa lähti viettämään jalkapalloleiriä perinteiseen Levon leirikeskukseen Yyteriin. Maanantain ja tiistain leireilivät P2007- ja P2008- ikäluokat, ja keskiviikkona ja torstaina oli P2009- ja P2010- joukkueiden vuoro.

Kesäinen leireily Levolla on perinne, joka on jatkunut jo vuosikymmeniä ja vaikka leirikeskuksen rakennukset ovatkin jo kenties nähneet parhaat päivänsä, tarjoaa paikka loistavat puitteet leireilyyn hyväkuntoisen nurmikenttänsä, toimivan keittiön ja ison saunan ansiosta. Nukkuminen kerrossängyissä jopa kahdeksan hengen huoneissa on hauskaa vaihtelua ja yksi tapa luoda yhteisöllisyyttä pelaajien kesken.

Ensimmäisessä vuorossa leireilleet P07- ja P08- pojat ovat jo kokeneita leireilijöitä, sillä osa osallistui Levon leirille jo neljättä kertaa. P09- ja P10- joukkueiden pelaajat olivat puolestaan leirillä ensimmäistä kertaa – osa oli myös ensimmäistä kertaa yötä poissa kotoaan. Harjoituksia pidettiin kahdesti päivässä, ohjelmassa oli pienpelejä, taitoharjoittelua, rankkarikisoja ja tietenkin myös pelaamista. Ensimmäisen leiripäivän ilta päättyi saunomiseen ja grillimakkarasta nautiskeluun ennen nukkumaanmenoa. Toisen leiripäivän puolivälissä käytiin porukalla Yyterissä pulahtamassa raikkaaseen meriveteen. Leiri huipentui perinteiseen otteluun, jossa vanhempi ikäluokka kohtasi nuoremman.

Ruokahuolto leireillä toimi loistavasti, kiitos joukkueiden talkoolaisten, jotka tulivat paikan päälle laittamaan ruokaa. Nälkäiset leiriläiset ahmivatkin keitot, kiusaukset ja laatikot pääosin hyvällä ruokahalulla. Harjoituksista leirillä vastasivat seuran kesäpojat Eero, Benjamin ja Olli, jotka suunnittelivat ja toteuttivat treenit yhdessä junioripäällikkö Jukan kanssa.

Kotiin lähtiessä pelaajien kasvoilla paistoi tyytyväisyys, josta voidaan päätellä leirien tänäkin vuonna onnistuneen!

ps. löytötavaroita voi kysellä Herralahden kentältä.

Seuran uusimmat