FC Jazz mukana SPL-turnauksissa
Julkaistu: 10.08.2018 00.00

FC Jazz mukana SPL-turnauksissa

P04-ikäluokan SPL I-turnaus pelataan viikonloppuna Eerikkilän Urheiluopistolla. Mukana turnauksessa on kaikkiaan 16 joukkuetta: kevään 11 parasta joukkuetta Etelä-Länsi Liigasta ja 5 parasta Puolen Suomen Liigasta. Kuvassa oleva FC Jazz pelaa turnauksessa kovassa alkulohkossa, jossa vastaan asettuvat FF Jaro, FC Honka sekä KäPa.

”Turnaus on jälleen kerran hieno mahdollisuus päästä mittaamaan omaa tasoa Suomen parhaita joukkueita vastaan. Taso on kova, mutta odotan, että pelaajat ovat valmiita vastaamaan haasteeseen ja nostamaan omaa tasoaan.”, kertoo joukkueen päävalmentaja Sami Väkiparta.

Seuran talenttivalmentaja Miro Varhelahti on turnauksessa mukana valmennustiimissä. ”Eerikkilän huippuolosuhteet ja valtakunnan parhaat paikalla, varmasti hieno viikonloppu tulossa. Itse toivon, että jokainen pelaaja saa itsestään parhaan irti ja auttaa joukkuetta menestymään. Viime viikonloppuna C15-ikäluokan Kai Pahlman-turnaus osoitti, että turnauksissa menestyminen on pienestä kiinni ja kaikki asiat on tehtävä niin hyvin, että ne pienet erot kääntyvät tällä kertaa meidän eduksemme”, Varhelahti pohtii.

P05-ikäluokka puolestaan pelaa SPL II -turnauksessa Salossa. Mukana on niin ikään 16 joukkuetta ympäri Suomen. Päävalmentaja Mostafa Modabberian ennakoi turnausta. "Turnaus antaa meille hyvän mahdollisuuden kehittää peliämme, kun ollaan viikonloppu tiiviisti yhdessä ja pelataan monta peliä.", Mosse kertoo.

Seuran uusimmat