Tuuks pelaa? -tapahtumassa tutustuttiin ja innostuttiin
Julkaistu: 05.10.2018 00.00

Tuuks pelaa? -tapahtumassa tutustuttiin ja innostuttiin

FC Jazz järjesti perinteikkään Tuuks Pelaa? -tapahtuman raikkaassa syyssäässä Herralahden kentällä sunnuntaina 30.9. Paikalle oli saapunut monikymmenpäinen ja innokas lapsijoukko huoltajineen tutustumaan seuraan ja kuningaslaji jalkapalloon.

Tapahtumassa päästiin kokeilemaan erilaisia jalkapalloaiheisia ja liikunnallisia tehtäviä. Tekonurmikenttä oli kovalla koetuksella, kun taitoja päästiin testaamaan aitahaasteessa, tulivuoriloikassa, futisminigolfissa, Zlatan-pelissä ja ihan perinteisessä pallon potkimisessa!

Ennen kotiin lähtöä kaikki innokkaat uudet pelurit saivat päivästä muistoksi mitalin, vihreän kortin ja omatoimiharjoitteluvihkosen, jonka avulla voi touhuta futiksen parissa vaikka omalla takapihalla. Tapahtumassa koettiin onnistumisen sekä liikunnan riemua ja moni lapsi sai ikimuistoisen ensikosketuksen jalkapalloon.

Jos FC Jazzin alle 9-vuotiaiden toiminta kiinnostaa ja haluaisit tulla harjoituksiin tutustumaan, ota yhteyttä junioripäällikkö Jukka Paleniukseen p. 044 237 9739 tai jukka.palenius@fcjazz.com.

TUU PELAA!

Seuran uusimmat