Iloista meininkiä Futiskoulussa
10.6.2019 14:55 Uutiset / Pääsivusto

Futiskoulu vuosimallia 2019

Iloista meininkiä Futiskoulussa

FC Jazzin järjestämä Futiskoulu on ollut jo useamman vuoden ajan perinteinen kesän merkki. Niin oli asian laita tänäkin vuonna, kun innokkaat nuoret jalkapalloilijanalut valtasivat Urheilukeskuksen tekonurmikentän kesäkuun ensimmäisellä viikolla. Nuorimmat osallistujat olivat 6-vuotiaita ja vanhimmat 9-vuotiaita. Päiväohjelmaan kuuluivat aamu- ja iltapäiväharjoitukset, lounas niiden välissä sekä virkistävä pulahdus Maauimalassa. Uintireissun jälkeen nautittiin vielä kevyt välipala ennen kotiinlähtöä.

Harjoitukset koostuivat maalinteosta, taitoharjoittelusta, pienpeleistä sekä tietysti myös kunnon pelaamisesta. Lisäksi erilaiset kisailut ja leikit tarjosivat pelureille virikkeitä ja innostavaa tekemistä. Harjoitusten vetämisestä vastasivat seuran kesätyöntekijöinä toimivat Siiri Männistö, Lauri Leivo-Jokimäki, Peter Pihlavisto, Olli Nieminen ja seuran edustusjoukkueen pelaajanakin tunnetttu Joose Mäkinen, joilla jokaisella oli viikon ajan ohjattavanaan oma vastuuryhmä.


Futiskoulun rehtorina toiminut seuran junioripäällikkö Jukka Palenius oli kuluneeseen viikkoon hyvin tyytyväinen. ”Mielestäni viikko onnistui loistavasti! Puitteet olivat loistavat ja kelit suosivat. Iso kiitos ohjaajille, he mahdollistivat omalla toiminnallaan lapsille mielekkään ja innostavan viikon. Harjoitukset sujuivat pääosin mallikkaasti ja kentällä painettiinkin hiki päässä. Tunnelma oli kaikin puolin mainio koko viikon ja palaute, jota saimme niin lapsilta kuin heidän vanhemmiltaankin oli pelkästään positiivista.”

Ruokahuollosta vastasi P07-joukkueen taustoiltakin löytyvä Gomanin perhe. ”Havaintojen perusteella lounasaikaan lautaset tyhjenivät pikavauhtia, joten sekin puoli futiskoulusta sujui varsin hyvin. Iso kiitos myös Gomaneille omasta panoksestaan” kehuu Palenius.


Perjantaiaamupäivällä kouluun saatiin myös vierailijoita, kun FC Jazzin edustusjoukkueen pelaajat Eero Lehtinen, Joona Visavuori ja Nicolas tulivat moikkaamaan ja rupattelemaan. "Kyselytunnilla" käytiin läpi kunkin hienoimmat maalit ja tuuletukset ja lopuksi totta kai pelattiinkin yhdessä.


   
Lisää uutisia
FC Jazz
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Kategoriat