FC Jazzin A20 oli taas tulessa, nyt kaatui ÅIFK Turussa
28.8.2019 17:38 Uutiset / A20

A20 1-Div
ke 28.8. klo 18.30 Impivaara, Turku
ÅIFK - FC Jazz 1 - 2 Vipi, Jasse

Elokuun härkäviikot saatiin päätökseen ke 28.8. kun FC Jazz vieraili voitokkaasti Turussa ja kaatoi ÅIFK 2-1 lukemin Impivaaran nurmella.
FC Jazzin A20 nuoret jatkoivat edelleen hyvässä vireessä ja raikkaana ykkösen vieraspelissään syksyn helteestä huolimatta.
Jo heti otttelun alku oli molemmilta joukkueilta vauhdikas ja hyökkäykset vyöryivät päädystä päätyyn.
Ottelun avausmaalia saatiin kuitenkin odottaa 36min asti kun Jazzin erinomaisesti pelannut toppari Ville Aaltonen lähti pallon kanssa tontiltaan tyylikkääseen nousuun ohittaen muutaman pelurin ja käyttösyöttö Jaakon kanssa vapautti hänet boxin sisään maalipaikkaan, eikä erehtynyt ja 1-0 johto oli selviö! Toisella jaksolla tempo hieman putosi ja Jazz iski vastahyökkäyksillä kotijoukkueen hakiessa tasoitusta. Se valitettavasti nähtiinkin kun 78min ÅIFK pääsi tasoittamaan. FC Jazz kuitenkin tarjosi jälleen ihailtavaa venymistä ja 84min vastahyökkäyksestä Jasse Mäenpää pääsi etenemään ja jalka vapaaksi niin lopputuloksena pallo yläriman alle, Jazz jälleen johtoon 2-1 lukemin mikä piti loppuun saakka myös mainioita pelejään ykkösessä jatkaneen maalivahti Kalle Ahtiaisen johdolla.

Hyvät olosuhteet, kenttä ja sää antoi mukavasti virtaa sekä hyvää ja rentoa fiilistä pelata. Joukkue pelasi jälleen vapautuneesti hyvää vauhdikasta futista, hienosti pelannut Ville Aaltonen fiilisteli.

Nyt saadaan runsas viikko huilata ja seuraaava peli onkin "kärkiottelu" TPS vastaan 8.9 Turussa.


   
Lisää uutisia
FC Jazz
Kategoriat