2012 -syntyneiden joukkue toivottaa uudet pelaajat tervetulleiksi ympäri vuoden
Julkaistu: 29.12.2019 00.00

2012 -syntyneiden joukkue toivottaa uudet pelaajat tervetulleiksi ympäri vuoden

Joukkueemme etsii jatkuvasti uusia pelaajia mukaan toimintaan. Voit olla vasta jalkapallon aloittava tai jo kokenut pelaaja. Tällä hetkellä joukkueessamme harjoittelee ja pelaa n. 30 innokasta poikaa ja tyttöä.

Harjoittelemme talvikaudella kolme kertaa viikossa: kahdesti Karhuhallin tekonurmella ja kerran viikossa Kaarisillan koululla. Kesällä harjoittelemme pääasiassa Herralahden tekonurmikentällä. Harjoitusajat näkyvät joukkueen nettisivujen kalenterissa. Pelitapahtumia joukkueella on n. kaksi kertaa kuussa. Talvikaudella pelaamme esimerkiksi Junnuliigaa kahdella tasolla, ja osallistumme myös turnauksiin. Jokaiselle pelaajalle löytyy varmasti sopivia pelejä! Ensi kesän yksi kohokohdista on tietenkin Pori Cup, joka pelataan heinäkuussa kaksipäiväisenä turnauksena.

Vastuuvalmentajana kaudella 2020 toimii Aki Pietikäinen. Lisäksi harjoituksissa ja peleissä on mukana neljä kokenutta apuvalmentajaa.

Toiminnasta kiinnostuneet pelaajat voivat harjoitella joukkueen mukana ja tutustua jalkapallon pelaamiseen kuukauden ajan maksutta. Näin joukkueeseen voi tulla tutustumaan matalalla kynnyksellä! Ilmoitathan kuitenkin etukäteen tulostasi vastuuvalmentajalle (Aki p. 0440850599) tai joukkueenjohtajalle (Eeva Joska p. 0407394282). Lisätietoa toiminnasta antaa joukkueenjohtaja.

Seuran uusimmat