Winter Cup-viikonloppu onnistuneesti takana
Julkaistu: 06.01.2020 00.00

Winter Cup-viikonloppu onnistuneesti takana

Winter Cupissa esitettiin jälleen kaksi päivää hyvää junnufutista. Turnausvoitot matkasivat tällä kertaa SJK:n mukana Seinäjoelle C15-sarjan osalta ja Helsinkiin HJK:n ollessa B17-sarjan ykkönen. Isäntäseuran FC Jazzin joukkue jäi ilman tuloksellista menestystä C15-sarjassa, mutta B17-sarjassa turnausvoittokin oli viimeiseen otteluun lähdettäessä vielä omissa käsissä. Ilves kuitenkin voitti isännät tasaisessa ottelussa numeroin 2-1 ja näin ykköstilat menivät tänä vuonna vierasjoukkueille. Siitä huolimatta turnausviikonlopusta jäi porilaisille positiiviset jälkitunnelmat.

"Tottakai harmittaa, että C15-sarjan pelit sujuivat tuloksellisesti tällä kertaa näin heikosti. Pelaaminen oli kuitenkin Ilves-ottelun ensimmäistä jaksoa lukuunottamatta viikonlopun aikana nousujohteista. Futis on kuitenkin tällaista ja tulosta pitää aina kunnioittaa. Saimme nyt hyvää ja arvokasta tietoa siitä, missä tällä hetkellä mennään - videoiden työstäminen ja pelaamisen sekä pelaajien analysointiprosessi on jo vahvasti käynnissä. Varmasti löydämme toimenpiteet, joiden avulla harjoitusten ja talven otteluiden kautta saamme kehitettyä pelaamista niin, että hyvät jaksot myös kovempia vastustajia vastaan tulevat koko ajan pidemmiksi useammin toistuviksi. Erityisen ilahduttavaa oli meidän 06-ikäluokan pelaajien esiintyminen turnauksessa vanhemman ikäluokan huippujoukkueita vastaan", tuumaa C15-sarjassa päävastuun valmennustiimissä kantanut Miro Varhelahti.

B17-sarjassa seuran tuore talenttivalmentaja Waltteri Piispanen pääsi kahden päivän aikana tutustumaan entistä paremmin näihin pelaajiin ja on todella tyytäväinen viikonlopun antiin. "Turnaus palveli tarkoitustaan loistavasti ja olen tyytyväinen siihen, miten esiinnyimme turnauksessa. Luonnollisesti viimeisen ottelun tappio harmittaa, mutta kokonaisuutena kahden päivän turnausrupeama kohoaa ehdottomasti kirkkaasti plussan puolelle. Oli hienoa olla mukana ensimmäisessä Winter Cupissa, tästä on loistava jatkaa töitä!, " Wade toteaa.

FC Jazz haluaa kiittää kaikkia osallistuneita joukkueita taustoineen, Palloliiton pelaajatarkkailutiimiä, yhteistyökumppaneita majoituksen ja ruokailujen osalta, Karhuhallin henkilökuntaa, Porin Erotuomarit -53:a sekä runsaslukuista Karhuhalliin saapunutta futiskansaa, joiden joukossa kullanarvoiset talkoolaisemme - yhdessä teemme tästä turnauksesta joka vuosi näin upean!

Seuran uusimmat