FC Jazz A20 kotivoittoon HJS vastaan su 16.2.
Julkaistu: 15.02.2020 00.00

FC Jazzin A20-nuoret jatkoivat pelejään SM-karsintasarjassa nyt ensimmäistä kertaa kotiottelussaan HJS vastaan.
Hankalissa ja haastavissa olosuhteissa pelattu ottelu tarjosi vauhdikasta, mutta hieman sekavaa peliä. Kotijoukkue oli päättäväinen ja riittävän vahva tällä kertaa ja otti arvokkaan kotivoiton 2-1 lukemin. FC Jazz teki maalinsa avausjaksolla, ensin "air" Eeli Silvanto pukkasi loistavasti pallon yläkulmaan Rasmus Laaksosen antamasta kulmapotkusta. Vielä juuri ennen taukoa Jaakko Malmivuori punnersi boxissa väkisin pallon harhauttelujen jälkeen 2-0 lukemat. Toisella jaksolla pelaaminen edelleen vaikeutui kun kentälle tuli useita vesilammikoita sekä sade ja tuuli vaan yltyi. Lopussa vierailija sai pientä painetta ja saikin rukattua ruuhkasta maalin. 2-1 jäi kuitenkin taululle ja näin avausvoitto sarjassa FC Jazzille.

Tärkeä voitto ja onnistuttiin siinä missä pitikin, hyvä taistelu ja tehoja sekä tiivis puolustus takasi voiton, kehui päävalmentaja joukkueen työmoraalia.