Benjamin Tuovisesta tapahtumapäällikkö
Julkaistu: 19.02.2020 00.00

Benjamin Tuovisesta tapahtumapäällikkö

FC Jazz juniorit ry:n toimistotiimi vahvistuu, kun Benjamin Tuovinen aloittaa seuran tapahtumapäällikkönä. FC Jazzin oma kasvatti Tuovinen valmistui loppuvuodesta Vierumäeltä liikunta-alan koulutuksesta ja pääsee nyt tositoimiin, kun hän ottaa vastuulleen seuran tapahtumien järjestämisen. Seura ei löytänyt ensimmäisellä hakukierroksella sopivaa hakijaa avoinna olevaan toiminnanjohtajan pestiin, minkä vuoksi Tuovisen palkkaaminen on tärkeä palanen vuoden 2020 tapahtumien kehittämistä.

Tuovinen, 25, on pelaajana käynyt läpi FC Jazzin junioriputken ja jatkaa pelaamista edustusjoukkueen keskikentällä tulevallakin kaudella. Useissa juniori-ikäluokissa ja edustusjoukkueessakin kapteenin nauhaa käsivarressaan kantanut ”Benkku” on tämän lisäksi ollut useana kesänä kesätöissä seuralla, nimenomaan auttamassa tapahtumien järjestämisessä, joten hän omaa jo arvokasta kokemusta siitä, millaista työtä esimerkiksi Pori Cupin tai futiskoulujen toteuttaminen vaatii.

”Hienoa päästä omaan kasvattajaseuraan töihin. Odotan sitä, että pääsen seuran muun porukan kanssa yhdessä suunnittelemaan ja toteuttamaan kaikkia niitä tapahtumia, joita FC Jazz kevään ja kesän aikana järjestää. Hienoa myös, että kesätöissä ja pelikentällä on onnistunut jättämään itsestään sellaisen kuvan, että saa vastuuta myös työntekijänä.”, Tuovinen kertoo.

Seuran uusimmat